Актьорът и режисьор Ники Илиев отвърна на хилядите нападки към

...
Актьорът и режисьор Ники Илиев отвърна на хилядите нападки към
Коментари Харесай

В окото на скандала! Ники Илиев се изрепчи на Сърменов, фе...

Актьорът и режисьор Ники Илиев отвърна на хилядите нападки към него, които се появиха съответно за една сцена от кино лентата за Ботев, в който и той взе участие. 

Вълната бе подхваната от неговия сътрудник Калин Сърменов, който употребява занимателен колаж, с цел да осмее гения на Илиев. Изглежда, че двамата не се харесват и стартира същинска словесна война в мрежата. 

Той даде своята версия за нелепия кадър, който стана вайръл в обществените мрежи. След като сътрудника му и шеф на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов го укори в липса на обикновен професионализъм, създателят на известните филми „ Завръщане ” 1 и 2 даде своя коментар за обстановката в обществените мрежи.



" Бъзиците с окото са доста яки, само че истината е много по-тъпа и скучна. Сигурно тъй като са светли очите ми, са супер чувствителни на светлина, изключително дясното, нямам концепция за какво. В сцената не трябваше да изстрелвам, а да виждам щерка си на коня. Пробвах с отворено дясно око, само че устоях две секунди и стартира да сълзи, надлежно не я виждах. Идеята беше в гледането и за това си продължих с лявото! Казах ви – тъпотия и досада. Но в случай че ви кефят повече ебавките с казармата (мен биха ме кефили) може да ги ползвате колкото желаете. Хубава година на всички ;) ", разяснява той в Инстгарам, само че по-късно изтри поста си. 

Негови почитатели са възмутени, че си постанова цензура, евентуално посъветван от другари да не скача против шефа на Сатирата. Знае ли човек, може в бъдеще да му се наложи да почука на вратата на театъра и да помоли за някоя роля. Факт е, че целият филм на Максим Генчев за Христо Ботев е подложен на жестока рецензия, която надмина мащабите и на първия му филм за Васил Левски, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР