Актьорът Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий слагат край на

...
Актьорът Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий слагат край на
Коментари Харесай

Тъжна изненада: Хю Джакман се развежда след 27 години брак

Актьорът Хю Джакман и брачната половинка му Дебора-Лий поставят завършек на брака си.

Ето какво показа двойката извънредно в свое изказване за People: „ Бяхме благословени да споделим съвсем 3 десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в прелестен, любящ брак. Нашето пътешестване в този момент се трансформира и взехме решение да се разделим, с цел да се отдадем на своето самостоятелно израстване. "

 хю джакман Getty

„ Нашето семейство е било и постоянно ще бъде най-големият ни приоритет. Предприемаме тази последваща глава с признателност, обич и добрина. Високо ценим вашето схващане и зачитането на нашето персонално пространство, до момента в който фамилията ни минава през този преход в живота на всички ни. “

Накрая двойката акцентира, че това е единственото изказване, което всеки от тях ще направи.

 хю джакман Getty

54-годишният Хю и 67-годишната Дебора-Лий имат две деца , Оскар, на 23, и Ава, на 18, и са женени от 27 години.

След като се срещат през 1995 година на снимачната площадка на австралийския ефирен сериал " Corelli ", двамата артисти бързо се влюбват. По това време Деб към този момент е одобрена актриса, а Хю е към момента прохождащ актьор , преди малко приключил трагично учебно заведение. Двамата се женят по-малко от година след началото на романса си.

 хю джакман Getty

„ Деб, тя беше огромна звезда… Взеха ме и Деб беше на предната седалка на колата. Никога няма да не помни “, споделя Хю Грант пред PEOPLE през 2017 година за първата им среща.

Тогава той е покорен от нея още от момента, в който се обръща и му се показва. 

 хю джакман Getty

Двамата се женят на 11 април 1996 година и с годините се трансформират в една от най-обичаните двойки в Холивуд.

На 27-ата годишнина от сватбата през април , Хю Джакман разгласява нежно обръщение към Деб и тяхната връзка в Instagram, споделяйки:

„ Обичам те толкоз доста. Заедно създадохме красиво семейство. И живота. смеха, твоя дух, благотворителност, комизъм, безочливост, храброст и преданост са необикновен подарък за мен. "

 хю джакман Getty

Последната поява на звездната двойка на аления килим беше на Met Gala на 1 май, а през юли двамата участваха на финала по тенис при мъжете на Уимбълдън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР