Актьорът Франки Мюниц, познат най-вече благодарение на хитовия комедиен сериал

...
Актьорът Франки Мюниц, познат най-вече благодарение на хитовия комедиен сериал
Коментари Харесай

Звездата от „Малкълм“ Франки Мюниц ще става баща

Актьорът Франки Мюниц, прочут най-много с помощта на хитовия комедиен сериал „ Малкълм “ и брачната половинка му Пейдж Прайс споделиха, че чакат първото си дете. Двамата съумяха да изпреварят пандемията и се ожениха през февруари, малко преди съвсем на всички места по света да бъдат въведени строги ограничения за предотвратяване от вируса и на доста хора да им се наложи да анулират сватбите си.

Снимка: Getty Images

Във видеото, което споделиха в YоuTube, Пейдж споделя, че двамата са се опитвали да създадат бебе от известно време, макар че лекарите не са им давали огромен късмет да съумеят. „ Да вървиш на всички часове при лекаря е изтезание и започваш да се чувстваш все по-малко като жена “, споделя тя във видеото. „ Развълнувана съм да споделя, че победихме събитията и към този момент съм бременна от 15 седмици. “

Двамата имат уебсайт и към този момент са основали обособена секция за идното бебе. Франки е доста разчувствам, че ще става татко: „ Нищо не може да се съпоставя с възприятието да чуеш биенето на това малко сърчице. Веднага започнах да си мисля за бебешки имена и за бъдещото му кариерно развиване. “

Снимка: Getty Images

Пейдж не прецизира какви са били аргументите да ѝ е мъчно зачене и дали здравословните проблеми на Франки Мюниц са повлияли. Актьорът претърпя два инсулта и затова се е отдръпнал от киното и малкия екран, с цел да има опция да прекарва повече време с хората, които обича. Пейдж и Франки се ожениха през февруари, а бебето им ще се роди през март следващата година.

Не единствено те чакат дете. На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете за още една двойка звезди от дребния екран, които ще стават родители – Кит Харингтън и Роуз Лесли от „ Игра на тронове “:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР