Актьорът Филип Аврамов-Фицата напомни за себе си с участието си

...
Актьорът Филип Аврамов-Фицата напомни за себе си с участието си
Коментари Харесай

Пийнал участник пропя и ужаси шеф Манчев в Черешката

Актьорът Филип Аврамов-Фицата подсети за себе си с присъединяване си в " Черешката на тортата “ предходната седмица, и въпреки да не завоюва наградата за най-хубав кулинар, прикова вниманието на феновете.

Звездата от " Домашен арест “ пристигна подпийнал едната вечер и отпусна глас в дълга ария с професионален музикант. Шоуто в деня на Богдана Трифонова незабавно развесели феновете, само че и породи някой отрицателни мнения.

" Страхотен е, но беше леко почерпен ", разясняват почитатели под постове от вечерята.

Фицата явно претърпява тежък интервал в персоналния си живот и може би това е повода да търси разтуха в алкохола. Той се лута сред две дами - първата брачна половинка Милена и Севинч, с която се събра, откакто се раздели с Милена, написа Hotnews.bg

И от двете има по една щерка. Преди година стана ясно, че Милена и Фицата още веднъж се пробват да си дадат късмет и даже живеят дружно, а Севинч сама отглежда детето си. Миналата седмица артистът имаше присъединяване в " Преди обед “, а анонсът гласеше, че той ще гостува на Сашо и Деси с " някогашната си брачна половинка “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР