Актьорът Джони Деп, който остава един от най-популярните и обичани

...
Актьорът Джони Деп, който остава един от най-популярните и обичани
Коментари Харесай

Актьорът Джони Деп за културата на отхвърляне: Никои не е в безопасност

Актьорът Джони Деп, който остава един от най-популярните и обичани артисти сега, ще получи премия на испански фестивал. Тази вест беше посрещната с огромно неодобрение от някои хора, защото през последните години Джони Деп се смята за спорна персона. По тази причина артистът показа мнението си за набиращата все по-голяма известност „ просвета на отменяне (Cancel Culture) – мощно публично неодобрение и заклеймяване на известна персона, единствено поради изявления и непотвърдени обвинявания.

„ Това ще остане в историята като събитие с избрана дълготрайност – тази просвета на отменяне, това преждевременно наказание, основаващо се единствено на въздух под налягане “, сподели артистът на конференция в Испания. „ Това е толкоз отвън надзор, че мога да ви подсигурявам, че никой не е в сигурност. Нито един от вас. Нито един, който е на открито. Никой не е в сигурност. “

През 2016 година Джони Деп беше упрекнат от някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, че я е тормозил и я е удрял. След като двамата се споразумяха, Хърд получи забележителна сума от Деп и до правосъден развой не се стигна, само че артистът продължи да се смята за спорна персона.

Снимка: Getty Images

Миналата година Джони Деп заведе дело против английски вестник, който го назовава „ бияч на съпруги “. Актьорът загуби делото и въпреки това да не е самопризнание за виновността му, недоволството против него се ускори и единствено дни след решението на съда в Лондон, той беше уволнен от студиата „ Уорнър “.

Джони Деп беше сменен от артиста Мадс Микелсен в идния филм „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “. Въпреки това звездата от „ Карибски пирати “ получи цялостния си хонорар за кино лентата, в който няма да взе участие – към 10 милиона паунда.

Джони Деп не е единствената звезда, която приказва за културана на отменяне. На LadyZone.bg може да прочетете какво мислят още 10 огромни звезди за тази наклонност, която към този момент приключи кариерата на много звезди :
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР