Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето

...
Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето
Коментари Харесай

Рачков спря кранчето на Мария Игнатова

Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето го заряза. Съвсем не на смешка сложил ултиматум на другари и продуценти "Или аз, или Мария! ", рапортуваха сътрудници на надарения артист.

По думите им водещият на Господари на ефира към момента не можел да преглътне нанесената му засегнатост от палавата русокоска. Още лятото двамата оповестиха раздялата си с публично известие до медиите, оправдавайки се с изхабените си взаимоотношения.

Истината обаче се оказала напълно друга. Затова в този момент Рачков решил да отмъсти на Игнатова, като я удари финансово. Железният ултиматум на скечаджията към този момент дава резултати, тъй като уговорките на чаровната русокоска внезапно секнали.

Освен заплатите в малкия екран водещите си докарват най-малко 10 бона от участия в корпоративни празненства, рождени дни и сватби, написа Телеграф. Друго перо в приходите на Игнатова са участията ѝ в скечовете на Господарите или за рекламни клипове, само че двамата били желани в комплект.

Запознати разкриват, че фамилната драма към този момент се е принесла и върху сериала Полицаите от края на града. Заради враждата сред екс двойката се оказало, че няма по какъв начин да снимат в един ден Рачков, в различен Игнатова и по тази причина бързо ѝ намерили заместничка. Не е ясно дали фрагментите снимани дотук с нея, ще бъдат изтрити.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР