Актьорът Асен Блатечки е напът да се превърне от секссимвол

...
Актьорът Асен Блатечки е напът да се превърне от секссимвол
Коментари Харесай

Асен Блатечки си отглежда шкембе

Актьорът Асен Блатечки е напът да се трансформира от секссимвол в застаряващ чичко.

Той е отпрал такова шкембе, че наподобява на бременна в седмия месец жена. Това сринало другояче високото му самочувствие и дори му пречело да бъде пълностоен в работата си. „ Ударих 100 кила! Никога не съм бил толкоз пълен!”, жали се самия Асен.

Причината Блатечки да надебелее по този начин фрапантно се дължи на опита му да откаже цигарите. Той самичък признава, че издържал цяла година без да пафка, само че за сметка на това се тъпчел с храна до спукване и следствията не закъснели. Наскоро артистът се върнал към порока си, тъй като вярвал, че по този начин ще върне предходната си форма, само че уви – кантарът не мърдал и с кг надолу! Само за година и половина Блатечки е наддал с над 15 кг, които напряко го видоизмениха, писа „ Таблоид “.

Асен пропушил още в тийнейджърска възраст и толкоз му се усладило, че скоро се пристрастил към тютюневия пушек. Покрай голямото напрежение в работата и в персоналния си живот той достигал до 3-4 кутии дневно. Цигарите били неговото средство за разформироване, само че пък му докарали здравословни проблеми – изморявал се по-бързо, задъхвал се и кашлял злокобно.

В началото на предходната година артистът взел сложното решение да се откаже от порока и за първи път устискал пред никотиновата взаимозависимост. Той показал забележителна воля и цели 12 месеца не слагал цигара в устата си, само че за това време качил повече от 15 кила и шкембето му почнало да води личен живот. За да се разсейва и да не мисли за пушене, Асен наблягал на храната и по този начин незабелязано се ошишкал, а от стегнатите му коремни мускули не останала диря. Негови сътрудници издават, че той мъчно се побирал в театралните си костюми и се наложило шивачи да ги преправят, съобразявайки се с новите му размери.

Според осведомени 46-годишният Блатечки не бил по никакъв начин удовлетворен от визията си и се опитвал да отслабне, само че с напредването на възрастта ставало все по-трудно да поддържа добра форма. Вече не бил по този начин деятелен, както преди, а и не му оставало време за постоянни тренировки във фитнес залата.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР