Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка,

...
Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка,
Коментари Харесай

Нова жалба срещу Алек Болдуин, играел на руска рулетка с оръжието

Актьорът Алек Болдуин, който умъртви несъзнателно операторка на снимачната площадка, е играел " съветска рулетка ", боравейки с оръжие, без да съблюдава разпоредбите за сигурност, открити в киноиндустрията. Това се споделя във импортирана против него тъжба в Лос Анджелис, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Мами Мичъл, помощник-режисьорка на кино лентата " Rust ", на снимачната площадка на който бе убита операторката Халина Хътчинс, е вторият член на екипа на кино лентата, завел тъжба против Болдуин и другите продуценти.

Мичъл, която е извикала спешна помощ незабавно след злополуката, съобщи, че страда от прочувствен потрес и други проблеми. " Събитията, които доведоха до произвеждането на изстрел от господин Болдуин, не са резултат от елементарна небрежност ", съобщи адвокатката на Мичъл на конференция в Лос Анджелис. " Точно противоположното, съгласно нас господин Болдуин е предпочел да играе на съветска
рулетка, когато е боравил с оръжие, без да го ревизира ", съобщи тя и добави: " Неговото държание и това на продуцентите на " Rust ", са били рискови ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР