Актуалният световен шампион във Формула 1 и лидер във временното

...
Актуалният световен шампион във Формула 1 и лидер във временното
Коментари Харесай

Хамилтън: Не мога да повярвам, колата ни беше бедствие

Актуалният международен първенец във Формула 1 и водач във краткотрайното класиране Люис Хамилтън съобщи, че към момента има компликации за одобри за действителност своите 6 победи в първите 8 старта на сезон 2019. Британецът призна, че въобще не е очаквал толкоз мощно начало, откакто болидът на Мерцедес е представлявал „ бедствие” в хода на зимните проби.

В неделя 34-годишният британец усили още повече преднината си на върха в класирането, отдръпвайки на 36 точки зад втория Валтери Ботас. Предвид обстоятелството, че финландският му съотборник разполага с безусловно същия автомобил, преднината е забележителна.

„ Определено не чаках да имам шест победи в тази фаза на сезона. Направо не е вярване”, разяснява Хамилтън. „ Лудост е да мисля къде се намираме сега. В Барселона в действителност бях уверен, че сме свършили добра работа през зимата.”

„ Знаех, че моторът този път се яви по-трудна задача пред момчетата в завода. Когато беше съединена, колата изглеждаше в действителност добре. Щом я изведохме за тестванията, се оказа същинско злополучие за пилотиране. Наистина е мъчно да схванеш какво би трябвало да промениш.”

„ В първите дни от тестванията просто би трябвало да следваш избран развой и нямаш доста време за работа по салдото, по вкарването на автомобила в вярната зона. Накрая просто им споделих: „ Момчета, би трябвало да разберем какъв е диапазонът на този болид.” За наш шанс, успяхме да го намерим и това ни оказа помощ да отключим огромна част от капацитета на автомобила. В същото време обаче не чакахме чак такива изоставания от Ферари в първото съревнование.”

„ Направих неприятен старт и в този момент знам тъкмо за какво. Оттам нататък всичките ми стартове са мощни. После отидохме в Бахрейн и Фераритата бяха леко пред нас, само че влязохме в добра борба и си мислех, че може би салдото в силите ще се запази”, добави Хамилтън в изявлението за английския "Експрес ".

Изживейте от край до край Гран При на Австрия, 9-и кръг от шампионата на Формула 1 за 2019 година, посредством директните излъчвания на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, които ще покрият свободните тренировки, съботната подготовка и самото съревнование на 30 юни!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР