Актуалният носител на трофея в Шампионската лига - Челси стартира

...
Актуалният носител на трофея в Шампионската лига - Челси стартира
Коментари Харесай

Челси стартира защитата на трофея с труден успех над Зенит

Актуалният притежател на трофея в Шампионската лига - Челси започва отбраната на " ушатата " с сложен домашен триумф. Селекцията на Томас Тухел пречупи съветския отличник с 1:0, а победното попадение беше дело на завърналия се в клуба централен нападател Ромелу Лукаку.

Двубоят на " Стамфорд Бридж " стартира с няколко значими събития. Преди първия сигнал Жоржиньо получи персонално премията си за " Играч на годината " от президента на УЕФА Александър Чеферин. Ромелу Лукаку пък направи повторния си дебют със " синия " екип в Шампионската лига.
 Севиля - Залцбург 1:1 в мач от Шампионската лига
Севиля и Залцбург не се победиха в мач с четири дузпи

Срещата на " Рамон Санчес Писхуан " приключи 1:1

Първото полувреме предложи доста борба по терена и малцина голови благоприятни условия. Отбраната на Зенит действаше доста проведено и даже британските им съперници да имаха благоприятни условия за пукотевица, топката постоянно попадаше в телата на някой от момчетата на Сергей Семак.
 Снимка 546472
Източник:

Към края на частта Ромелу Лукаку имаше късмет да насочи с глава, само че без да тормози Станислав Крицюк, който до този момент не бе сътворил нито едно избавяне.

Носителят на ШЛ подвигна оборотите на своето показване след почивката. В 50-ата минута Антонио Рюдигер се включи в офанзива за своя отбор, само че насочването му не откри десния ъгъл на питерци. Малко след него с пропуск се регистрира и Рийс Джеймс.

Нещата си пристигнаха на мястото в 69-ата минута. Капитанът Аспиликуета центрира по отличен метод, а Ромелу Лукаку показва хищническия си инстинкт пред гола, с цел да матира най-накрая Крицюк за 1:0.
 Снимка 546471
Източник:

Десет минути преди края Маркос Алонсо можеше да успокои трибуните с второ попадение, но топката профуча до дясната греда. В самия край сензацията можеше да бъде реалност. Артьом Дзюба засече центриране в наказателното поле, само че по този начин и не откри бленуваната цел.
 Йънг Бойс победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в Шампионската лига
Глупав червен картон спомогна за непредвидена загуба на Юнайтед в Швейцария

Драматичен процес на събитията в Берн

В идващия кръг Челси има тежко посещение на Ювентус. Зенит ще търси наложителни точки против новобранците в групата Малмьо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР