Актуалният азиатски шампион Австралия се класира за осминафиналите като 2-и

...
Актуалният азиатски шампион Австралия се класира за осминафиналите като 2-и
Коментари Харесай

Австралия спечели в последната минута срещу Сирия и се класира за осминафиналите

Актуалният азиатски първенец Австралия се класира за осминафиналите като 2-и тим в група В, откакто стигна до успеха с 3:2 над Сирия с гол в последната минута на Том Рогич.

Нуждаейки се от тъждество, с цел да се класира за елиминациите, тимът на Австралия на два пъти повеждаше в резултата преди да стигне до триумфа в 3-ата минута на добавеното време посредством Рогич. Ауер Мабил откри резултата в 41-ата минута след пас на Кристофър Икономидис.

Сирийците изравниха две минути по-късно, само че при започване на втората част Икономидис още веднъж изведе Кенгурата напред. Омар Ал Сома от дузпа изравни в 80-ата минута, само че Рогич този път получи пас от Икономидис и оформи триумфа. Сирия се класираше вместо Австралия, в случай че беше спечелила мача, тъй като щеше да събере 4 точки против 3 на днешния си съперник.

В другата среща от групата Йордания си подсигурява 1-ата позиция след 0:0 с Палестина. Палестинците са на 3-ата позиция с 2 точки и чакат да схванат дали няма да бъдат измежду четирите трети тима, които ще продължат. На осминафиналите Австралия ще срещне един всред първенеца от 2011-а година Япония или прогресиращия тим на Узбекистан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР