Актуалните възможности за финансиране на малки и средни предприятиясъс средства

...
Актуалните възможности за финансиране на малки и средни предприятиясъс средства
Коментари Харесай

Община Бургас организира среща за финансиране на малки и средни предприятия

Актуалните благоприятни условия за финансиране на дребни и междинни предприятиясъс средства от Европейския съюз ще бъдат показани на срещата, заяви пресслужбата на Общината. Срещата - " Бизнес развиване и зелен напредък “ ще се организира на 12 март. Събитието е проведено от Община Бургас в партньорство с DIGIHUB (Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб) и ИКТ Клъстер Бургас.

Фокусв полемиката ще бъде подложен и върху отворената процедура за финансиране на планове за енергийна успеваемост на дребни и междинни предприятия в размер до 10 000 евро по план EENergy.

Представителите на микро-, дребни, междинни и огромни предприятия, които демонстрират интерес да се включат в събитието, могат да се срещнат с програмата и да заявят своето присъединяване онлайн.

Програма на събитието:

10:00 ч. – 10:30 ч. – Регистрация

10:30 ч. – 10:45 ч. – Откриване и показване на Европейската мрежа за поддръжка на бизнеса EEN – Петко Георгиев – Председател на УС на DIGIHUB.

10:45 ч. – 11:00 ч. – Представяне на отворена процедура за финансиране на планове за енергийна успеваемост на МСП в размер до 10 000 евро. Поканата за набиране на планови оферти е отворена в границите на план EENergy, взаимно с европейската мрежа в поддръжка на бизнеса Enterprise Europe Network (EEN). Ина Агафонова – член на УС на DIGIHUB.

11:00 ч. – 11:15 ч. – Енергийна успеваемост и отдалечен мониторинг на електрическа енергия за МСП – Инж. Албърт Симонян

11:15 ч. – 11:30 ч. – Кафе пауза

11:30 ч. – 11:45 ч. – Представяне на отворена процедура „ Разработване на нововъведения в предприятията “ по Програма „ Конкурентоспособност и нововъведения в предприятията “. Ана Янчева – Областен информативен център – Бургас.

11:45 ч. – 12:00 ч. – Представяне резултатите по план Инициатива за по-зелени ИКТ (ICT Greening Up Initiative) осъществен с поддръжката на Норвежкия финансов механизъм (Norway Grants) 2014-2021, в границите на стратегия „ Развитие на бизнеса, нововъведенията и дребните и междинни предприятия “, България. – Петко Георгиев – Председател на УС на ИКТ Клъстер Бургас.

12:00 ч. – 12:15 ч. – Въпроси и отговори и заключителни бележки

12:15 ч. – 13:00 ч. – Обяд и нетуъркинг
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР