Актуалните събития на политическата сцена в страната очаквано провокират редица

...
Актуалните събития на политическата сцена в страната очаквано провокират редица
Коментари Харесай

Бареков: За жалост опрях да се моля на Румен Радев и Бойко Борисов

Актуалните събития на политическата сцена в страната предстоящо предизвикат редица мнения в общественото пространство. Един от тях е на, а някои от предложенията му към властта са очебийно островърхи.

" За жал опрях да се апелирам на и. С тях мина младостта ми, очевидно ще мине и старостта. Моля се не за себе си и за децата. Моля се за България. Много тъжно, че страната и народът ни опря до Вас двамата. Но, апелирам ви, спрете войната между тях ", споделя пред  " Труд "  журналистът и някогашен народен представител.

И продължава по този начин:

" Подайте си ръце и изолирайте от властта наркомана Киро Петков и цялата му тайфа. Олигарсите зад Киро не стопират да го зареждат с качествени вещества и няма да спрат, до момента в който не разрушат страната.

срутва България пред Европа. Кирил разрушава институциите и принизява държавността. Този субект няма качества да бъде амбулантен спекулант, а обикаля Брюксел и Вашингтон и се показва за " министър-председател ", какъвто не е. Твърди, че България е негова, а вие сте " трупове ". Твърди го на неприятен британски пред чужденци, които се изумяват на нелепостта и наглостта му. Един някогашен министър председател, пропъден единствено за някакви си 25 седмици от Народното събрание, има единствено за цел да излага България пред света на наша прехрана.

Моля ви, господа Радев и Борисов, спрете пазарлъка с Иво Прокопиев и отстранете прислужникът му от властта.

Господин Радев, приземете егото си и вдигайте изтребителя и приземявайте Киро, Лена и целия им антураж.

Бойко, ставай от Банкя, не се плаши и излизай на финален пердах. С теб съм. Зад вас сме. В борбата за България. За разлика от тази тайфа, вие най-малко сте потвърдени мъжкари, татковци и пичове. Първо България, след това мъжките атрибути и меренето на прашките посред ни. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР