Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани вече не

...
Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани вече не
Коментари Харесай

Деси Фотосесията скочи на Джулиана Гани

Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани към този момент не са приятелки. Това самопризнание направи Деси в предаването "Един прелестен ден " на BIT.

"Аз съм доста откровен човек, ние бяхме доста близки приятелки. Когато имам проблем с някой по-близък се чуваме и позволяваме. Това, което тя направи, не беше почтено. Винаги съм я подкрепяла и съм казвала, че тя е моят любимец. Явно нашето другарство завърши, когато тя влезе във "ВИП Брадър ", показа Димитрова.

Повод за абсурда беше реакцията на Джулиана Гани след пост на Деси във фейсбук. В него плеймейтката скочи на кръчмарските миски, които се роят с всеки минал ден. Гани припозна себе си, защото провела и е печелила такива състезания.

"През последната година потвърдих, че съм единствената плеймейтка от нашия сезон, която съумя и се наложи като модел. Аз не върша всичко непременно. Отказах да вляза в Къщата, отхвърлих и други планове, тъй като мога да си го разреша. Аз съм от дребното модели, които гратис не се снимат ", показа още Деси в предаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР