Актуална информация за състоянието на пострадалите в ужасния сблъсък в

...
Актуална информация за състоянието на пострадалите в ужасния сблъсък в
Коментари Харесай

Борбата за живота на пострадали при страшната катастрофа край Старо Оряхово продължава, ето състоянието им

Актуална информация за положението на потърпевшите в ужасния конфликт в събота на пътя Варна – Бургас, след с. Старо Оряхово, изнесоха през днешния ден от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

От полицията оповестиха публично, че лидерът Г. Б., на 68 година със  „ Ситроен С5 “, на десен завой губи надзор над автомобила, навлиза в лента за насрещно придвижване и се блъска в  „ Рено Меган " с украинска регистрация, в който са пътували лидер и 4-ма пасажера.

Вследствие на ПТП-то в болница, в доста тежко положение е откаран лидерът на " Ситроен " -а, който няколко часа по-късно е умрял.

57-годишния лидер на " Рено " -то е получил фрактура на ляво бедро и лява предмишница, настанен в поделение „ Ортопедия “, няма заплаха за живота му.

31-годишна жена е със съчетана контузия на глава, гръден панер и гръбначен дирек, настанена в поделение „ Реанимация “ с заплаха за живота.

8-годишно момиче е с контузия на стомах, настанена е в „ Реанимация “ с заплаха за живота.

 32-годишен мъж е с разкъсно-контузна рана на глава, оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване.

 54-годишна жена е с фрактура на таз, настанена е в „ Ортопедия “, няма заплаха за живота й. По случая се води досъдебно произвеждане, припомнят от полицията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР