Актуализацията в средата на цикъла носи свежи цветове на каросерията

...
Актуализацията в средата на цикъла носи свежи цветове на каросерията
Коментари Харесай

2024 Audi Q8 и SQ8 фейслифт дебютират с лазерни дълги светлини и OLED задни светлини

Актуализацията в средата на цикъла носи свежи цветове на каросерията и дизайн на джантите дружно с няколко промени в интериора

Audi Q8 се продава от към пет години, тъй че е напълно естествено къщата на Инголщат да актуализира своя водещ SUV. Само общоприетият модел и SQ8 се разкриват през днешния ден, защото ревизираният RS Q8 ще счупи покритието по-късно. Въпреки че е разполагаем от 2018 година, въртящият се състезателен автомобил към момента се усеща пресен от вътрешната страна и извън през 2023 година Въпреки това, Four Rings почувства нуждата да го тества, с цел да се пребори с BMW X6 от 2024 година

Промените стартират начело, където решетката Singleframe към този момент има осмоъгълни детайли както за Q8, по този начин и за SQ8. Интересното е, че немската първокласна марка споделя, че е трансформирала внушително огромната корпоративна решетка на купето-SUV, с цел да освен го отличава от колите с емблема A, само че и да отбелязя, че се намира на върха на йерархията. Ревизията в средата на цикъла също по този начин включва двойка въздухозаборници, даже и за естествения вид.

Това са фаровете, които съставляват по-значително усъвършенстване спрямо версията преди фейслифта. Audi Q8 от 2024 година получава LED фарове с висок интензитет, които по желание могат да бъдат сменени с матрична LED конфигурация. На всичкото от горната страна са HD Matrix LED фарове с лазерна светлина за дългите светлини. Последният се включва автоматизирано при 70 км в час. В допълнение, тези нови елегантни фарове могат да се конфигурират в смисъл, че има четири светлинни подписа, които могат да се избират посредством информационно-развлекателната система.

Отзад Audi внедрява OLED технология в задните светлини, с цел да имитира пълноразмерния седан A8 и по-малкия кросоувър Q5. Те освен могат да се похвалят с нормалните последователности за прибиране и овакантяване на дома и динамични мигачи, само че и функционалност за сигурност. Когато автомобилът откъм гърба се приближи на 6,6 фута (2 метра) от имобилен Q8, всички OLED детайли се задействат автоматизирано, с цел да създадат първокласния SUV по-видим.

Фейслифтът носи три нови железни бои (Chili Red, Ascari Blue, Sakhir Gold) дружно с пет дизайна на алуминиеви джанти, вариращи по мярка от 21 до 23 инча. Влизайки вътре, купето може да бъде закупено със селекция от девет декоративни инкрустации и няколко нови избора на тапицерия. Освен това, според от разновидността, се оферират и покрития като тънък зърнест пепел, въглероден кепър и алуминиево линейно сребристо сиво.

 width=

 width=

 width=

В Европа Audi ще продава 2024 Q8 като модел 55 TFSI с 3,0-литров бензинов мотор, работещ по цикъла на Ото. Тази шестцилиндрова мелница създава 335 конски сили и 369 фунт-фута (500 нютон-метра) въртящ миг, което разрешава на първокласния SUV да доближи 100 км в час за 5,6 секунди и да доближи електронно лимитираните 250 км.

Има и шестцилиндров, 3,0-литров дизелов мотор под формата на 45 TDI с 228 к.с. и 500 нютон-метра, добър за спринт от 7,1 секунди и 226 км оптималната скорост. Преминете към модела 50 TDI и получавате 282 к.с. и 441 фунт-фута 600 нютон-метра за спринт за 6,1 секунди и оптималната скорост от 241 км в час.

Що се отнася до SQ8, той получава по-голям 4,0-литров V8 бензинов мотор с големи 500 к.с. и 770 нютон-метра, с цел да доближи 100 км в час от място единствено за 4,1 секунди en маршрут до електронно ръководени 250 км. Този мускулест осемцилиндров елемент може да изключи четири от своите цилиндъра за няколко милисекунди, с цел да понижи разхода на гориво, когато тази спомагателна мощ не е нужна.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР