Актуализацията на бюджета няма да увеличи инфлацията, убеден е финансистътПредседателят

...
Актуализацията на бюджета няма да увеличи инфлацията, убеден е финансистътПредседателят
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Сценаристите от Учин дол не предвидиха всенародната симпатия към Минчев

Актуализацията на бюджета няма да усили инфлацията, уверен е финансистът

Председателят на Народно събрание беше отхвърлен от своя пост. Управляващи и съпротива още веднъж влязоха в тежки диспути за актуализацията на бюджета.

"Днес беше осъществен тест, броене на силите. Тези хора, които по някаква причина не желаят промени и промени, желаят да възстановят с малко козметика това, което България беше при ГЕРБ 12 година, се събраха на едно. Ножът опря в кокала. Парадоксално ГЕРБ гласоподава дружно с "Възраждане ", която е антиевропейска и антинатовска мощ. За да гласоподават в синхрон, има нещо, което ги споява ", разяснява банкерът и финансист Левон Хампарцумян в студиото на.

Той прикани политиците да намерят консенсус за актуализацията на бюджета, в противоположен случай жителите "ще би трябвало да свият с още 1-2 стъпки коланите си ".

"Това, което виждаме, е група селски тарикати, които вършат тайни придвижвания напред-назад, ще смъкват държавното управление, ръководителя на Народно събрание. Но техните интелектуални и изобретателни благоприятни условия живият живот ги надвишава. Не са очаквали всенародната благосклонност към Никола Минчев. Режейки му главата, те го нареждат като жертва и стартира дълга и сполучлива политическа кариера на един младеж. Това сценаристите от Учин дол не са го планували ", съобщи банкерът пред Bulgaria ON AIR.

Прогнозата му е, че в случай че бюджетът не бъде гласуван, при предварителни избори ще има углавен избор.

"Ако не гласоподават бюджета, ще основат усложнения, само че те в допълнение ще доведат до напрежение към политиците, които ги основават. Тези, които не го поддържат, ще имат знак минус ", уверен е Хампарцумян.

Според него актуализацията на бюджета няма да усили инфлацията.

"Това е опит да се подтиква вътрешното ползване в страната. Малко бустер не би било толкоз неприятно въз основата на инфлацията, която имаме. Икономистите споделят да предизвикаме дребна криза. Имат зелено копче да започват, нямат алено да стопират. Технически не сме в рецесия, бурята се задава, само че производството пораства, експортът пораства, приходите в хазната се усилват ", изясни финансистът.

А резултатът от възможни предварителни избори биха посочили каква посока желае българинът - дали в Европейски Съюз и НАТО или противоположен завой.

"Ние желаеме да имаме съвременна стопанска система, да сме надеждна част от Европейски Съюз и НАТО. Но някои хора не желаят това по техни аргументи. Аз, в случай че ръководя гьола на "Капитан Андреево ", и мога да въвеждам от там каквото си желая, няма да желая Европейски Съюз и НАТО. В момента се съмняват в нас какъв брой благонадежден сътрудник сме. Не е инцидентно, че американските изтребители закъсняват, нали не имаме вяра, че Съединени американски щати не могат да произведат 8 самолета ", добави Хампарцумян.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР