Акцията е проведена окоо 15 часа в петък, когато в

...
Акцията е проведена окоо 15 часа в петък, когато в
Коментари Харесай

Вижте Каква Е Била Наглата Схема На Подкупните Катаджии, Които Арестуваха Вчера!

Акцията е извършена окоо 15 часа в петък, когато в КАТ-Габрово нахлуват чиновници на Вътрешна сигурност в Министерство на вътрешните работи. Млада жена вижда случилото се, до момента в който чака за регистрация на автомобила си.

" Чух в прилежащата стая за регистрация мощен удар, само че продължавахме да нямаме никаква информация, какво се случва. И в последна сметка, една от дамите, която беше на опашката попита: " Има ли смисъл да чакаме на опашката или би трябвало да си вървим ", тъй като очевидно са чакали много време и в последна сметка те ни споделиха, че са завършили за през днешния ден и всички си заминахме. По-късно видяхме много чиновници на Министерство на вътрешните работи, само че нищо не ни споделиха, единствено че са завършили за през днешния ден ", описа свидетелка.

Късно нощес стартира претършуване на адреси в Габрово и отвън града. Къщата на Стефанов в село Драгиевци също беше обискирана. По непотвърдена информация е намерено устройство за пренабиване на номера на коли и огромна сума пари.

Заради следствието не е ясно дали Пътна полиция-Габрово ще работи в първият работен ден на идната седмица. Очаква се, тогава да има и повече информация за следствието от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР