Акциите на "Левски" са в безтегловност. Това заяви пред БТВ

...
Акциите на "Левски" са в безтегловност. Това заяви пред БТВ
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков разкри кой всъщност е собстеник на акциите на Левски

Акциите на "Левски " са в безтегловност. Това съобщи пред БТВ юристът и някогашен длъжностен министър-председател проф. Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то.

Припомняме, че през вчерашния ден предприемачът Васил Божков разгласи, че трансферира акциите на ПФК "Левски " на премиера Бойко Борисов. Журналистът Сашо Диков, в ролята си на пощальон на Божков, персонално опита да съобщи на Борисов акциите, само че министър председателят ги отхвърли.

''Акциите са джиросани на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, само че той няма никакво желание да става акционер ", добави професорът.

Проф. Герджиков добави, че откакто Борисов не е вписан в книгата на акционерите, той няма права във връзка с сдружението. "Акциите сега са негови, само че правата по акциите – той не може да упражнява ", сподели още той.

"Аз мога ли да ви загатна в наследство? Мога. Борисов е притежател на акциите и би трябвало да ги джироса на различен. Не може да ги върне на Божков ", приключи проф. Герджиков.

Диков върна акциите на Левски. Той призна, че Божков много гадно е играл
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР