Актрисата Яна Маринова завъртяла главата на белгийския актьор Жан-Клод Ван

...
Актрисата Яна Маринова завъртяла главата на белгийския актьор Жан-Клод Ван
Коментари Харесай

Яна Маринова: Жан-Клод Ван Дам ме сваляше!

Актрисата Яна Маринова завъртяла главата на белгийския артист Жан-Клод Ван Дам. Култовият екшън — воин вдлъбнат по хубавицата и много упорито я ухажвал, до момента в който си партнирали във филм у нас, научи HotArena.

„ Когато снима тук, си говорихме доста. Интересното е, че и двамата сме повече балетисти, в сравнение с каратисти, казано по този начин—красиво го изиграваме ”, смее се тя.

„ Той е много приветлив, когато не е на фотоси. Когато е във „ кино лентата ” не желае гафове, напълно е концентриран и с него мъчно се приказва. На маса обаче е огромен симпатяга ”, споделя Маринова.

Тя не крие упоритостите си да пробие и в чужбина, поради което даже учи отвън страната няколко месеца.
„ В Съединени американски щати изкарах курс за три месеца актьорско майсторство.

Е, помогнах си с малко връзки, само че това е без значение. Там рядко някой има обучение, да не приказваме пък по актьорско майсторство. Има сума ти известни, които изобщо не са учили това ”, споделя още актрисата.

Звездата от „ Диви и щастливи ”, която е и продуцент на кино лентата, с усмивка си спомня времето в Америка. Амбициозната Яна даже ходила на няколко кастинга, само че е сбита по отношение на това спечелила ли е роля в някоя от американските продукции, написа " България през днешния ден ".

„ Можеш да си никой, само че в случай че си надарен, можеш и с Робърт де Ниро да играеш ”, споделя Яна. Тя е впечатлена, че там хората се правят оценка единствено по достиженията си, а не поради произхода или името си.

По думите й, промишлеността там е голяма и за разлика от България, там просто няма метод едни и същи хора да се появят във всеки сериал.

„ Дори и аз от време на време може да съм досадна, само че това са рисковете на специалността. Когато си благополучен с това, което правиш, би трябвало да приемеш и рецензиите, или негативните отзиви на феновете ”, споделя още хубавицата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР