Актрисата Яна Маринова се наслаждава на ваканция със сина си

...
Актрисата Яна Маринова се наслаждава на ваканция със сина си
Коментари Харесай

Яна Маринова хукна по театрите в Лондон със сина си

Актрисата Яна Маринова се любува на почивка със сина си в Лондон. Двамата с порасналия й правоприемник са си набелязали редица представления, с които запълват вечерите си в британската столица.

 

Звездата не пропусна да се похвали в обществените мрежи: „ Отдавна поръчана и в този момент към този момент сбъдната фантазия. В Лондон със сина ми Никола сме си спретнали стратегия с театри и мюзикъли. Започваме с „ Witness of Prosecution “ („ Свидетел на обвиняването ” по Агата Кристи), която се играе в същинска правосъдна зала, а част от феновете несъзнателно са превърнати в 12-членно правосъдно жури. Следват „ Клетниците ”, „ Лейди Макбет ”, „ Бурята ”, „ Фантомът на операта ” и „ Магьосникът от Оз ”.

 

Неин почитател обаче се оказа извънредно засегнат от това, че наследникът й учи в чужбина вместо у нас.

„ Нищо Лично, само че да попитам. Каква е тая фикс идея на всички заможни люде актьори, политици, предприемачи децата им по чужбина. Така както върви, в България ще останат единствено простаците и тарикатите политици. Голямо достижение на демокрацията ”, разяснява той.

 

Актрисата освен не изтри коментара му, а му отговори по следния метод:

„ Е каква да е!? Образованието в България какво беше в последните 20 години!? Да ги оставяме, да ги навеждат мутро-политици и псевдообщественици? ", попита тя.

Инфо: Уикенд

Тагове: Яна Маринова Лондон актриса театрален маратон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР