Актрисата все пак намери начин да събере близки и приятели,

...
Актрисата все пак намери начин да събере близки и приятели,
Коментари Харесай

В очакване на трето дете: Хилари Дъф с прекрасно бебешко парти - slava.bg

Актрисата въпреки всичко откри метод да събере близки и другари, макар пандемията.

33-годишната актриса и брачният партньор ѝ Матю Кома напълно скоро ще станат родители за повторно. Двамата имат 2-годишна щерка Банкс, като Дъф е майка и на 9-годишния Лука Круз от предходна връзка. Въпреки продължаващата пандемия, съпрузите съумяха да намерят метод да провеждат бебешко празненство, на което събраха най-близките си хора.

Дъф показа фотоси и видеа от празненството, като благодари на приятелите си, че са ѝ помогнали да провежда празненство в безвредна среда. „ Не мислех да върша сходно нещо за третото си бебе, имайки поради времената, в които живеем. Но вие настояхте всички да се тестваме и денят беше прелестен и спокоен “, написа актрисата в обществените мрежи.

Тя добави, че е съумяла да се види с другари от Лос Анджелис, с които не се е виждала от доста време поради наложените ограничения за обществена отдалеченост. „ Обичам всички тези дами. Благодаря, че сте до мен в наслада и горест “ , продължи Дъф. За празненството актрисата беше избрала прасковена рокля с едно рамо, която отлично описваше наедрялото ѝ коремче. Синята ѝ коса и лекият грим бяха съвършеният свършек на визията ѝ.

През декември Хилари приказва пред списание People за подготовката за трето дете, разкривайки, че този път не е желала да знае пола преди раждането. „ В обстановката, в която се намираме, не сметнахме за уместно да създадем огромно празненство. По този метод сътворяваме леко напрежение в фамилията и всички чакаме да разберем какво бебе ще се роди “ , споделя актрисата.

Тя споделя, че част от приятелите ѝ се радват, че полът се пази в загадка, само че има и такива, които са прекомерно нетърпеливи да схванат истината. „ Синът ми Лукас спада към втората категория, като се надява бебето да е момче, с цел да може да има с кого да си споделя играчките “ , добавя Дъф. Признава, че не обича да е бременна, само че прави оценка по какъв начин тялото ѝ се трансформира и се концентрира върху поддържането на новия живот.

„ Всеки ден криволича сред носталгия по остарялата ми фигура и възприятието за успокоение, че най-вероятно това ще е последната ми бременност и би трябвало да ѝ се насладя оптимално “. Дъф споделя, че е признателна за времето, което е съумяла да прекара със брачна половинка си, който ѝ е оказал помощ да премине по-леко през тежките интервали на бременността.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР