Актрисата Ума Търман се присъедини към дългия списък със знаменитости,

...
Актрисата Ума Търман се присъедини към дългия списък със знаменитости,
Коментари Харесай

Ума Търман скочи на Уайнстийн за секс тормоз

Актрисата Ума Търман се причисли към дългия лист със звезди, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в полов тормоз. Неприятната обстановка сред звездата от Криминале и холивудския магнат се разиграла в края на 90-те, когато двамата се срещнали по работа в Париж, а по-късно и в Лондон.

„ Той ме блъсна и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща “, изповяда се в изявление за в. Ню Йорк таймс чаровната русокоска, представена от Монитор.

По думи на Търман, тя го предизвестила, че ще съсипе кариерата си и ще изгуби фамилията си, в случай че се отнася по този начин към нежния пол в киноиндустрията.

Говорителите на Харви Уайнстийн пък повдигат въпроса за какво актрисата чака 25 години с цел да даде гласност на случилото се.

„ Г-н Уайнстийн признава, че е направил опит за непосредственост с госпожа Търман, откакто погрешно изтълкувал държанието ѝ в Париж. Той неотложно се извинил “, реагира в официално съобщение говорителка на някогашния продуцент, който сега е на лекуване в Аризона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР