Актрисата Синтия Никсън, най-известна от сериала Сексът и градът, обяви

...
Актрисата Синтия Никсън, най-известна от сериала Сексът и градът, обяви
Коментари Харесай

Звезда от Сексът и градът на гладна стачка пред Белия дом

Актрисата Синтия Никсън, най-известна от сериала " Сексът и градът ", разгласи гладна стачка пред Белия дом и упорства за непрекъснато помирение в линията Газа. 

" За седем дни Израел умъртви повече цивилни, на дребна линия земя, в сравнение с бяха убити за 20 години в цялостен Афганистан. Вече не виждам по какъв начин хората се оправдават с това, че цивилните жертви са естествена последица от войната. Няма нищо банално в тези числа. Няма нищо банално в тези смъртни случаи ", жигосва войната Синтия Никсън. 

Звездата от " Сексът и градът " е в гладна стачка от пет дни дружно с други деятели. Наред с още неща, Синтия Никсън изиска от президента Джо Байдън да прояви " съпричастност ". 

" Правим тази гладна стачка, с цел да хвърлим светлина върху дейностите на президента Джо Байдън ", сподели представителят на демократите в щата Ню Йорк Зохран Мамдани в понеделник. 

" Действията на президента Джо Байдън са това, което води до бомбардировките на палестинците, до тяхното недояждане. Ние в този момент гладуваме, с цел да създадем очевидно това, което постоянно се изтрива и пропуща, а точно палестинското прекарване ", осъди той позицията и дейностите на президента. 

Съединените щати ще изпратят в Египет три военни самолета, натоварени с филантропична помощ, предопределена за линията Газа, оповестиха в това време чиновници от Белия дом. 

Синтия Никсън, занимаваща се с политика от няколко години и близка до концепциите на Бърни Сандърс, взе участие в първичните избори на демократите в Ню Йорк през 2016 година, само че претърпя проваляне и не стана губернатор на този щат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР