Актрисата си е сложила най-малкия размер силиконови импланти Актрисата Ралица

...
Актрисата си е сложила най-малкия размер силиконови импланти Актрисата Ралица
Коментари Харесай

Ралица Паскалева си сложи ц*ци, мята пищен бюст в Капките

Актрисата си е поставила най-малкия размер силиконови импланти

Актрисата Ралица Паскалева е пъхнала няколко кубика импланти в скромния си бюст. Половинката на волейболиста Теодор Салпаров е с очевидно набъбнала гръд, видяха бдителни фенове на музикалното шоу „ Като две капки вода “.

Д-р Галя Стилянова от „ Откраднат живот “ се е тунинговала преди към година. Красавицата е поставила допустимо най-малките импланти, с цел да седят естествено на фигурата й, а не като силиконови топки. Участничката от тазгодишния сезон на „ Като две капки вода “ съвсем не носи облекла с деколтета, а постоянно залага на неразголени дрехи. Именно поради това новите й гърди са останали незабелязани в продължение на повече от година.

Чернокосата хубавица стана майка на дребния Максим през 2018 година Тя е легнала на операционната маса няколко години откакто даде живот на сина си. Паскалева решила да се хастари със силикон, тъй като гърдите й напълно изчезнали, откакто кърмила бебето си. Актрисата, която съумя да опитоми плейбоя Теодор Салпаров, изгря в сериалите „ Столичани допълнително “ и „ Откраднат живот “, феновете я познават още като водеща на предаването „ Игри на волята “, а в този момент я гледаме и
Всичко за Вашата сватба
в шоуто „ Като две капки вода “, където още веднъж си партнира с сътрудника Димо Алексиев. От фотосите й в обществените мрежи има единствено една, на която си проличава, че има импланти в бюста, тъй като преди е била много плоска.

В един от епизодите на „ Капките “ също леко си личаха гърдите й, когато двамата с Димо Алексиев влязоха в ролята на дует „ Ритон “. Тогава Паскалева за първи път бе с рокля с охолно деколте. Ралица Паскалева се залюби с Теодор Салпаров през 2017 година За малко време двамата станаха доста близки и даже си направиха кърмаче. Волейболистът към момента не е предложил брак на актрисата, а почитателите на двойката с неспокойствие чакат женитба сред двамата. Салпаров и Паскалева имат единствено едно общо дете, а волейболистът към този момент има наследник Георги от предходна връзка. Той е от някогашната му брачна половинка Бойка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg