Актрисата ще представи книгата си „Дневници и делници“ в Лозенец,

...
Актрисата ще представи книгата си „Дневници и делници“ в Лозенец,
Коментари Харесай

Татяна Лолова води стендъп комедията на море - slava.bg

Актрисата ще показа книгата си „ Дневници и делници “ в Лозенец, Ненчо Илчев забавлява деца с 51 фокуса на феста

Опит за изнасяне на стендъп комедийно зрелище – по този начин продуцентът и публицист Георги Тошев разказа в резюме идното показване на книгата „ Дневници и делници “, което огромната актриса Татяна Лолова ще направи в границите на фестивала „ Арт поток “.

На морския бряг звездата, определяна като един от почетните патрони на форума, ще зарадва публиката с истории от персоналния си живот, които дружно с Тошев събраха в томче предходната година.

Със театър за представянето на книгата си ще си послужи и най-хубавият илюзионист измежду актьорите – Ненчо Илчев. Звездата от „ Столичани допълнително “ ще се означи с съвсем непрекъснато наличие на фестивала това лято, като в програмата му влиза присъединяване в четири постановки, показване на заглавието му “Забранената книга за фокуси “ и 40-минутни представления – специфичен подарък за най-малките гости на петото издание на „ Арт поток “.

„ Направихме книгата с доста обич. В нея има 51 фокуса, има пояснения по какъв начин се вършат. Има и автобиографична част, в нея има роман за хората, на които съм признателен – от майка ми и татко ми до Стефан Данаилов, моят обичан преподавател. Хората би трябвало да знаят, че той си отиде благополучен “, описа пред медии Илчев, като върна лентата обратно с година по-рано, когато дружно с Мастъра играха дружно в летния спектакъл в Царево в „ Актрисата “.

Стефан Вълдобрев, Иво Сиромахов и Николаос Цитиридис също ще показват последните си книги в „ Арт Поток “. Георги Тошев пък ще направи премиера на най-новото си заглавие „ Георги Парцалев - Хамлет от град Левски “

Самият фестивал ще бъде открит на 17-и юли, като събитието ще съвпадне с представянето на изложбата „ Без рамки “. „ Ще има и създатели от Унгария, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, само че най-силно наличие въпреки всичко ще имат българските създатели “, изясни артистичният шеф на феста – скулптурът Стефан Божков.

Относно пластиките тази година част от своя галерия ще покаже дългогодишният другар на форума Васил Ернст Бърдаров. Обсъжданата концепция за обичайна огромна пластика пък е триметрова корона. Любопитен факт е, че по нея Божков и продуцентът на феста и притежател на Хасиенда Димитър Тодоранов работят от преди разпространяването на ковид у нас.

„ Лош оракул бяхме очевидно. Самата корона по начало, съгласно нас, е най-лошото нещо, което може да ти се падне и то не е от вируса, а от това дали ще я наследиш или се стремиш към нея. И тя постоянно ти носи проблеми “, добави още Божков.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР