Актрисата Ралица Паскалева, известна с ролята си на д—р Стилянова

...
Актрисата Ралица Паскалева, известна с ролята си на д—р Стилянова
Коментари Харесай

Ралица и Салпаров подкараха самолет! Влюбените се отправиха към Доминикана

Актрисата Ралица Паскалева, известна с ролята си на д—р Стилянова в хитовия сериал „ Откраднат  живот “, и половинката й - волейболистът Теодор Салпаров, подкараха аероплан, видя HotArena.

Двойката влезна в пилотската кабина, с което признаха, че са изпълнили една своя фантазия.

След като кацнахме на летището в Париж за прикачване на дългия ни полет, екипажът на Air France ни позволи да влезем в пилотската кабина на самолета!

До този миг в никакъв случай не бях виждала по какъв начин наподобява тя онлайн иии се усещах като в галактически транспортен съд! Благодарим от сърце на капитан Gregoire и неговия ко-пилот Romain, че задоволиха това наше любознание “, написа под фотографията им от пилотската кабина Ралица, писа „ Телеграф “.

Семейството, което е пословично със пристрастеността си към пътуванията, разкри още, че се отдава на сантиментална почивка в Доминикана. Преди обаче да излетят за екзотичната дестинация, Ралица и Теодор употребявали часовете престой, с цел да обиколят небрежно Париж.

Прекарахме една страхотна вечер в Париж. За няколко часа престой успяхме да излезем от летището, да забележим Лувъра през нощта и даже да се порадваме на блестящите светлини на Айфеловата кула /виждала съм я десетки пъти, само че пък постоянно се веселя все едно ми е за първи/! Понякога било хубаво да имаш няколко часа престой на летище! Сега сме подготвени за политане към Доминиканската Република “, призна пред почитателите си Паскалева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР