Актрисата Мерил Стрийп ще рецитира рап в новия филм на

...
Актрисата Мерил Стрийп ще рецитира рап в новия филм на
Коментари Харесай

Мерил Стрийп рапира в нов филм на Netflix - slava.bg

Актрисата Мерил Стрийп ще рецитира рап в новия филм на режисьора Райън Мърфи The Prom („ Абитуриентският бал “, или просто „ Балът “), който ще излезе през декември в платформата Netflix, написа Variety.

Филмът е киноадаптация на едноименния мюзикъл „ Балът “. Райън Мърфи, прочут с работата си по сериали като „ Клъцни/срежи “, „ Клуб Веселие “ и „ Зловеща фамилна история “, се запалил по концепцията за кино лентата откакто гледал истинския театър през януари 2019 година От Netflix му дават зелена светлина, а, по думите на режисьора, основната тематика на кино лентата ще бъде битката с нетърпимостта.

Според замисъла на Мърфи на финала на кино лентата би трябвало да прозвучи песента, отдадена на дамите и тяхната мощ Wear Your Crown („ Носи короната си “). Режисьорът е убеден в триумфа на новата си творба. „ Мисля, че почитателите на Мерил безусловно ще се побъркат. Имам видео, в което тя рецитира рап. Тя е толкоз добра, че заснехме сцената от първия дубъл, което потвърждава: няма нищо, което Мерил Стрийп не би могла да изиграе “, споделя той.

Освен Мерил Стрийп в плана са включени Никол Кидман, Джеймс Кордън и Кери Уошингтън. Точната дата на премиерата по Netflix е 11 декември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР