Актрисата Меган Фокс беше съсипана от критики, след като беше

...
Актрисата Меган Фокс беше съсипана от критики, след като беше
Коментари Харесай

Съсипаха от критики Меган Фокс

Актрисата Меган Фокс беше унищожена от рецензии, откакто беше снимана да се разхожда с тримата си синове, които бяха облечени в момичешки облекла.

След като провокира голяма дискусия в медиите и в обществените мрежи, Фокс употребява профила си в Instagram, с цел да се отбрани. Тя скочи персонално против режисьора Роби Старбък, която я назова магьосница.

" Наистина не желая да ви обръщам това внимание, тъй като явно търсите внимание, само че дано Ви науча на нещо. Независимо какъв брой обезверени може да бъдете в даден миг, в никакъв случай не използвайте деца, с цел да привлечете внимание към себе си “ написа тя.

Фокс, която има трима синове - Ноа, Боди и Джърни от някогашния си брачен партньор Браян Остин Грийн – в допълнение подлага на критика Старбък, пишейки, че опитът му да " експлоатира “ половата еднаквост на децата й не е обикновено. " Бях изгаряна на клада от несигурни, нарцистични, импотентни, дребни мъже като вас доста пъти, само че към момента съм тук “, добави тя, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР