Актрисата Мария Каварджикова, спечелила любовта на феновете в ролята на

...
Актрисата Мария Каварджикова, спечелила любовта на феновете в ролята на
Коментари Харесай

Евгения от „Откраднат живот пред припадък във Варна

Актрисата Мария Каварджикова, спечелила любовта на почитателите в ролята на Евгения Генадиева в " Откраднат живот " , едвам не припадна по време на фотоси, разбра HotArena .

До цялостно физическо и психическо безсилие звездата стигнала по време на снимането на последните епизоди от 8 сезон на докторската сага. Тъй като действието се развива във Варна, актрисата трябвало непрестанно да пътува от София до морската столица и назад , с цел да смогва по едно и също време да снима и да играе в постановката " Идеалният мъж " в Народния спектакъл.

Правела по два полета в деня, а сред слизането от самолета на летището и излизането пред публиката в театъра имала по 15 минути. Натоварената стратегия се повторила в няколко следващи дни, а на финала Каварджикова едвам се държала на краката си и изкарала акъла на екипа на " Откраднат живот " като се сгромолясала на терена. 

Проблемът пристигнал от това, че актрисата нямало по кое време залък да постави в устата си, работела на гладно, а в това време злоупотребявала с цигарите. Театралната легенда е върл пушач и в паузите сред фотосите не изпускала фаса от ръка. Затова сценаристите присадили нездравословния табиет и на героинята й в сериала. 

Въпреки това Мария била извънредно дисциплинирана и се пдочинявала на всяко режисьорско решение. Така да вземем за пример, без да се противи, се съгласила да падне по очи на пясъка на плажната линия във Варна, откакто на Евтим Милошев му пристигнала концепцията. С риск да навреди на здравето си, Каварджикова изпълнила желанието му. 

След това се навила и да се хвърли в басейн със студена вода с облеклата, още веднъж рискувайки да се разболее. За саможертвите обаче актрисата получавала най-голям хонорар от сътрудниците си в сериала, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР