Актрисата Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram

...
Актрисата Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram
Коментари Харесай

Как изглежда синът на Луиза Григорова на една годинка

Актрисата Луиза Григорова-Макариев постоянно споделя със своите почитатели в Instagram мислите си по най-различни мотиви. Разбираемо, откогато стана майка, синът ѝ е най-големият източник на ентусиазъм. Наскоро Бран навърши една година и щастливата майка не пропусна да показа страстите от този церемониален ден.

Те започнаха много по-рано със събиране на хрумвания за първото огромно празненство - дали да е единствено със фамилията, дали да е празненство с малко деца или да е " огрооомно събиране на всички другари, родственици и така нататък " Явно последното е победило и в последна сметка се получил превъзходен празник. Щастливата майка разгласява фотоси от празненството и показа вълненията си от значимия ден.

" Празнувахме два дни. Взех това решение, с цел да можем да обърнем задоволително внимание на фамилията и на приятелите ", написа тя. А по-късно изясни, че на самия ден са събрали цялата фамилия - " имаме си обилие от баби, дядовци, лели, вуйчовци и всевъзможни такива. " Събирането се е състояло в градината на ресторант с люлка и пързалка, тъй че и за Бран да има занимания.
 Луиза Григорова-Макариев, Бран и какво е да си майка на момче
Най-трудното селфи на Луиза Григорова

И по какъв начин е съумяла да го направи

Вторият ден е бил ориентиран повече към дребния - в ресторант с огромен детски ъгъл в него. " Получи се супер! Децата си играха, ние си хапнахме и пийнахме, беше доста безгрижно и прелестно ", написа щастливата майка. Тя е избрала ядлива торта за бебетата, без захар и единствено с натурални артикули, от която са останали удовлетворени и дребни, и огромни.

" Та по този начин! Изкарахме си доста добре! Два дни яли, пили и се веселили. Другата година три ", написа Луиза на финала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР