Актрисата Лори Луглин ще лежи в затвора в продължение на

...
Актрисата Лори Луглин ще лежи в затвора в продължение на
Коментари Харесай

Осъдиха Лори Луглин на два месеца затвор - slava.bg

Актрисата Лори Луглин ще лежи в пандиза в продължение на два месеца. Такава присъда й бе дадена, откакто се откри, че дружно със брачна половинка й – дизайнерът Мосимо Джанини, са употребявали машинация, с цел да запишат децата си да учат в влиятелен университет.

Луглин се извини в съда за „ ужасното решение “ от нейна страна, което дава на дъщерите й „ незаслужено преимущество “. Осъден бе и Джанини, който ще бъде зад решетките с три месеца повече от брачната половинка си. Двамата ще би трябвало да заплатят и санкции в размер на надлежно 150 000 и 250 000 $. Ще положат и 100 (Луглин) и 250 (Джанини) часа общественополезен труд.

Припомняме, че двамата признаха виновността си през месец май. Делото се води и против други богати родители, употребили услугите на консултанта Уилям Сингър, с цел да запишат децата си в влиятелни университети с подкупи или измами. Сред тях е и актрисата Фелисити Хъфман, платила, с цел да се показват по-добре децата й на приемните изпити. Тя беше наказана на 14 дни затвор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР