Актрисата Кери Уошингтън и режисьорът Гилермо дел Торо бяха почетени

...
Актрисата Кери Уошингтън и режисьорът Гилермо дел Торо бяха почетени
Коментари Харесай

Бременната Лонгория се появи в рокля-комбинезон

Актрисата Кери Уошингтън и режисьорът Гилермо дел Торо бяха почетени на наградната гала на Гилдията на дизайнерите на костюми. На аления килим 42-годишната Ева Лонгория, която чака първото си дете от брачна половинка си Хосе Бастон, сияеше в бледорозов сатенен тоалет. Облеклото на актрисата от "Отчаяни съпруги " приличаше на елементарен комбинезон, смесен с халат.

41-годишната Уошингтън беше удостоена с почетния приз "В светлините на прожектора ". Със специфична премия за съдействие беше почетен 53-годишният режисьор Гилермо дел Торо.

В Залата на славата на организацията посмъртно беше въведен дизайнерът на костюми и притежател на "Оскар " Джон Моло, работил над истинската трилогия "Междузведни войни ".

Наградите на професионалната организация във филмовите категории бяха присъдени на основателите на костюми за "Формата на водата " за исторически филм, на "Жената знамение " за фентъзи филм и на "Аз, Тоня " за актуален филм, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

В телевизионните категории бяха отличени основателите на костюми за "Короната " за исторически сериал, "Игра на тронове " за фентъзи сериал и "История на прислужницата " за актуален сериал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР