Актрисата и носител на Оскар Анджелина Джоли обяви, че пуска

...
Актрисата и носител на Оскар Анджелина Джоли обяви, че пуска
Коментари Харесай

"Колектив, в който всеки може да твори": Анджелина Джоли обяви, че пуска свой моден бранд

Актрисата и притежател на " Оскар " Анджелина Джоли разгласи, че пуска собствен фешън бранд, който ще носи името Atelier Jolie. Новината беше обявена неотдавна с. Актрисата разгласи, че ще сътвори " колектив, в който всеки може да твори ", а главната й цел е да поддържа самостоятелните шивачи и моделиери. Тя анонсира концепцията си малко откакто някогашният й брачен партньор.

След Риана, Селена Гомес и Лейди Гага, Анджелина Джоли е следващата холивудска звезда, която основава своя фешън линия. Акцентът в марката на актрисата ще е върху устойчивата мода. В поста си тя написа, че при изработването на облеклата ще бъдат употребявани " към този момент наличните висококачествени винтидж материали и остарели платове ". Брандът също по този начин ще предизвиква хората да не изхвърлят облеклата си, а да ги поправят и рециклират.

Освен с функциите си в киното. Занимава се с щедрост, а към две десетилетия беше и дипломат на благосклонност към Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации. Новият й бранд ще резервира тази традиция, защото ще поддържа бежанци, като им дава опция за платени стажове.

 Фотогалерия: Анджелина Джоли в НАТО Фотогалерия: Анджелина Джоли в НАТО

Актрисата към момента не е съобщила съответната дата, на която марката ще стане факт. Тя е основала, където се чака скоро да заяви повече детайлности.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР