Актрисата Джулия Робъртс в съвместно интервю с Патриша Аркет за

...
Актрисата Джулия Робъртс в съвместно интервю с Патриша Аркет за
Коментари Харесай

Ядосва ви финалът на Игра на Тронове, знаете ли предвидеия край на Хубава жена?

Актрисата Джулия Робъртс в взаимно изявление с Патриша Аркет за Variety описа по какъв начин е трябвало да приключи филмът „ Хубава жена “ в истинската версия на сюжета, съобщи РИА Новости.
В началото на своята кариера Аркет е взела участие в кастинг за ролята във кино лентата „ 3000 “, който в действителност е бил истинският сюжет на „ Хубава жена “. В него историята на основните герои е щяла да завърши напълно друго и не по този начин сантиментално.
„ Той /персонажът на Ричард Гиър/ трябваше да ме изхвърли от колата, да ми хвърли пари и да си тръгне, зарязвайки ме в мръсна уличка “, разкри Джулия Робъртс.
Патриша Аркет изясни, че лентата „ 3000 “ по този начин и не е видяла бял свят, тъй като компанията, която се е занимавала със фотосите, е ликвидирана. Впоследствие тя научила, че сюжетът е пренаписан.
Комедийната мелодрама „ Хубава жена “ споделя за любовта на сполучливия финансист Едуард Луис и уличната продажница Вивиан. Филмът излезе на огромен екран през 1990 година и пожъна великански триумф.
Главните функции извършиха Ричард Гиър и прохождащата тогава актриса Джулия Робъртс, която беше номинирана за „ Оскар “ за най-хубаво женско осъществяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР