Актрисата Дарил Хана, известна с ролите си във филми като

...
Актрисата Дарил Хана, известна с ролите си във филми като
Коментари Харесай

Холивудски секссимвол смени амплоато

Актрисата Дарил Хана, известна с функциите си във филми като "Плясък ", "Блейд Рънър ", "Уолстрийт " и "Убий Бил ", дебютира като режисьор, съобщи Reuters.

Дебютът на 57-годишната актриса - фентъзи уестърнът "Парадокс " с присъединяване на музикални звезди от ранга на Нийл Йънг и Уили Нелсън, беше показан премиерно на фестивала "Саут бай Саутуест " в Остин, щата Тексас.



В изявление през последния фестивален ден Хана показа, че филмът "Парадокс " е изискан в "духа на занимателното ".

Актрисата не пропусна да засегне и горещите тематики на миналите няколко месеца - обвиняванията в полови похищения, отправени към редица авторитетни мъже в Холивуд, и неравноправието на дамите във филмовата промишленост.

"Добре е, че хората най-малко започнаха да приказват за този проблем, който би трябвало да бъде позволен ", показа Дарил, визирайки абсурда.

Актрисата е измежду десетките дами, обвинили авторитетния продуцент Харви Уайнстийн в полов тормоз. Хана счита също, че застоят в актьорската й кариера до известна степен се дължи на намесата на продуцента, чиито нежелани задатъци е отхвърлила.



Дарил Хана приказва също и за неравноправието, с което се сблъскват дамите във филмовата промишленост. Актрисата означи, че за тях продължава да е мъчно да получават финансиране, както и да бъдат вземани насериозно.

"Филмовата промишленост припомня за патриархална система, само че към този момент се усеща разлюляване на основите й ", съобщи актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР