Актрисата Биляна Петринска за пръв път публично показа мъжа до

...
Актрисата Биляна Петринска за пръв път публично показа мъжа до
Коментари Харесай

Биляна Петринска показа бащата на детето си

Актрисата Биляна Петринска за пръв път обществено сподели мъжа до себе си, като го заведе на церемонията по връчването на театралните награди „ Икар ” в Народния спектакъл. Папарак на новия уебсайт Lupa.bg единствен улови по какъв начин двамата влюбени стоят дружно в залата в очакване на новината кой ще грабне влиятелната статуетка.

Самата Биляна Петринска, която е в трупата на Народния, до момента не афишираше връзката си с предприемача Стилиян Манолов , от който роди преди близо година. В началото на май 2018-та 44-годишната тогава жрица на Мелпомена подари със наследник шефа на гараж „ Дружба ” на Столичен автотранспорт. Момченцето носи името Адриан. Биляна Петринска до дъно криеше даже и от най-близките си другари и сътрудници, че има връзка с Манолов, както и че е бременна. От поверие и поради това, че трансферира 40-те актрисата не желаеше да бие тъпана, че чака бебе.

Заради голям брой любовни разочарования през годините атрактивната дама настойчиво криеше кой е таткото на сина й и избягваше да се появява с него обществено. Сега обаче актрисата е по-щастлива от всеки път, загърбила е суеверието и върви на всички места с обичания си, без да се тормози от завистливи погледи. Симпатичният и богат господин пък по всякакъв начин гледаше да угоди на приятелката си и споделял нейните културни ползи. Варненецът е фен на пътешествията и чакал Адриан да стане на годинка, с цел да ги заведе дружно с майка му на дълга отмора в красива Италия. Амбициозната Биляна играе в 7 хитови постановки на Народния – „ Калигула ”, „ Жана ”, „ Животът е прелестен ”, „ Почивен ден ”, „ Идеалният мъж ” и „ Синята птица ” и по време на бременността си не се отхвърли от нито една роля. Само през последния месец се отдръпна, защото коремът й тежеше се наложи да й бъде открит заместител за една от функциите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР