Актрисата Ашли Джъд обвини продуцентът Харви Вайнщайн в сексуален тормоз.

...
Актрисата Ашли Джъд обвини продуцентът Харви Вайнщайн в сексуален тормоз.
Коментари Харесай

Ашли Джъд скочи на Вайнщайн за сексуален тормоз

Актрисата Ашли Джъд упрекна продуцентът Харви Вайнщайн в полов тормоз. На този стадий над осем холивудски хубавици са подали искови молби за непочтено държание от страна на мъжа, осъществил продукции като Писък и Властелинът на пръстените.

Джъд разкри, че преди 20 години, по време на фотосите на Целуни девойките, Вайнщайн я посетил по халат с молбата да получи масаж или да бъде следен до момента в който се къпе. Според в. The Times, осем дами са разказали сходни случки.

„ Казах му „ не “ доста пъти, по доста разнообразни способи. И той постоянно се връщаше при мен с нови молби “, изповяда се звездата от Дивиргенти.

"Разбирам, че държанието ми към сътрудниците в предишното е причиноло доста болежка и откровено скърбя за това. Въпреки че се пробвам да стана по-добър човек, съзнавам, че ме чака дълъг път. “, гласи заявката на 65-годишния продуцент.

Едно от оправданията му е, че идва от епохата на 60-те и 70-те, когато културата на работното място е разрешавала сходно поведение, написа екран. Осемте актриси, подали през годините обвинявания против Вайнщйн, са се споразумяли за суми сред 80 и 150 хиляди $, съгласно в. The Times.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР