Актрисата Аня Пенчева изненадващо се появи на пресконференцията, на която

...
Актрисата Аня Пенчева изненадващо се появи на пресконференцията, на която
Коментари Харесай

Аня Пенчева за Стоичков: Той разбра, че не всички, които го прегръщат и целуват, са му приятели!

 Актрисата Аня Пенчева изненадващо се появи на конференцията, на която легендата на българския футбол Христо Стоичков показа своята марка спортни облекла H8S.

Повече от 25 години близко другарство свързва секссимвола на родните спектакъл и кино и Камата, по тази причина Аня нямаше по какъв начин да пропусне събитието. Пенчева получи специфичен подарък от именитата осмица, след което бе по този начин общителна да отговори на въпросите на " Пик ".

– Г-жо Пенчева, по персонална покана на Христо Стоичков ли разпръснахте своя съблазън на конференцията за новия му състезателен бранд?



– Да. Той незабавно се оплака на мъжа ми, че съм единствената жена, която не му подвига телефона. И аз трябваше да се оправдая. Предложих му в идващите си записки да напише, че Аня Пенчева е единствената жена, която не му подвига. А за какво не му подвигам? Защото, когато съм с Ивайло, виждам да не го нервирам и да не давам отговор...

Ивайло Караньотов се намесва в диалога:

– Еее, че от Ицо ли ще се нервирам?! От Ицо ли да те ревнувам? С него прави каквото искаш!

– Откога е вашето другарство със Стоичков и по какъв начин стартира то?

– Ние се познаваме още отпреди 1994 година. Тя беше знакова за нас – Американското лято за него бе една крачка повече към върха, а аз пък родих Ангел. След като Ангел поотрасна и стартира да се занимава с мотори, Христо ни предложи да го вземе в своята футболна академия. Каза: " Оставете го в мои ръце, ще го направя мъж, цялостен живот ще ви храни “. И Ивайло като сподели едно " Не! “. Това е " Не “-то, за което още съжалява. Ачо стана седми в света на супермото (сезон 2013), което го прави най-добре класиралият се българин на международно за мъже в най-новата ни история и единственият българин с шампионски трофеи в 3 разнообразни дисциплини – мотокрос, супермото и супербайк. Но все пак Ицо все ни подиграва: " Не ми го дадохте за футболист, в този момент си късайте нервите и парите да го издържате в мотоспорта “, тъй като неговият спорт не е олимпийски и не му се поставят средства от страната.

През годините Христо идваше да гледа мои представления. Той е почитател на театъра и измежду дребното футболисти, които са фенове на театралното изкуство. Спомням си един негов незабравим рожден ден – за 40-годишнината му. Толкова доста хора на едно място не бях виждала. После той като че ли стесни кръга си. Разбра, че не всички, които го прегръщат и целуват, са му другари.

– Подочух, без да желая, вашия диалог с Христо. Поинтересувахте се дали ще пусне и детска сбирка спортна екипировка. Какво ви отговори той?

– Той, както постоянно, е проникновен и гледа доста напред в бъдещето. Призна ми, че към този момент има патентована марка с внучката му Миа. Да, следва да пусне и детска линия. Ицо ни подари един от моделите му тениски, като, несъмнено, ми посвети специфичен подпис. Много благо от негова страна. Наистина тениските са неповторими, от качествена материя. Сигурна съм, че спортният му бранд ще има голям триумф, тъй като аз имам доста лека ръка. Не знам дали знаете, само че комерсиалните представителства постоянно ме канят на своите събития.

Първият клиент на Жени Живкова съм още когато магазинът ѝ беше в един гараж на ул. " Сан Стефано “. Тогава си купих един панталон, настоящ и до през днешния ден – чарлстон. Казах ѝ, че доста ще ѝ върви в стилния бизнес, по този начин и стана. Била съм кадем на не една и две всемирски и бизнес дами – на Виктория Гешева, която внасяше немски бранд, по-късно на Юлиана Дончева, на една рускиня на козметичната ѝ марка, доста ѝ потръгна... Всеки път, като вървя в бутика на две сестри близначки – Силвия Колева и Славея Янева, които продават италиански маркови дрехи, след мен нямате визия какво става... Затова знам, че ще донеса шанс и на Христо.

– А тениската на Ицо ще я носите ли, или поради подписа му ще я пазите като светиня?

– О, считам да я нося. В близко бъдеще ми следва значимо събитие и мисля да я облека точно на него. Още повече че с изключение на подписа Ицо ми нарисува и осмицата – номера, с който игра през по-голямата част от своята кариера. А знаете, че тя е знак на безкрайността. Затова ще си я нося, с цел да ми върви.

– Имахте рожден ден преди няколко дни. Как го отпразнувахте? Предполагам в фамилна конюнктура, поради ковид...

– Да, бяхме с едни наши другари в къщата им в гората. Беше доста хубаво, на чист въздух. Нямаше деца и внуци, беше тишина, екообстановка...

– Като казахте внуци... В фамилията сте в трепетно очакване на второто дете на щерка ви Петя Дикова. Отново внук или внучка ще имате?

– Щом тя пази загадка, не е редно аз да го издам. Ще кажа единствено, че баткото Александър към този момент знае къде е бебето, гушка непрестанно мама и ги обича.

– Заради втората си бременност Пипи отсрочи завръщането си в малкия екран. Липсва ли ѝ работата?



– Живот и здраве, тя ще се върне някой ден сигурно на работа. Но дано всичко мине по реда си...

– Гледах изявление на нейната наследничка Натали Трифонова по малкия екран. Тя призна, че е получила от Пипи есемес, в който я поздравява и ѝ пожелава триумф...



– Да, по този начин беше. И е доста хубаво, че Натали ѝ благодари, тъй като все по-рядко виждам хора, които споделят " Благодаря “ и " Извинявай “.

– В най-скоро време следва да се завърнете на сцена със спектакъла " Актрисата “. Това събитие се чака с огромен интерес от феновете, защото за пръв път на родна сцена артисти ще играят с холограмен облик. Именно посредством подобен облик до вас още веднъж ще " застане “ великият Стефан Данаилов...



– Такива са желанията на шефа на Народния спектакъл Мариус Донкин и на продуцента Кирил Кирилов. Да забележим дали душевен ще се оправя. Защото да застана до холограмата на Стефан Данаилов, откакто съм играла с него, е много рисковано. Ако би трябвало да съм откровена, не мислех, че толкоз тежко и прочувствено ще приема загубата на Стефан...

– А работите ли по нещо ново сега?

– Подготвяме нов театър. Вече започнахме подготовките. В него вземат участие Криско, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Данчето Христова, Виктор Калев... Към края на идващия месец ще има подготовка с аудитория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР