Актрисата Анджелина Джоли разказа много подробности за своя бизнес и

...
Актрисата Анджелина Джоли разказа много подробности за своя бизнес и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Да имам деца ме спаси, те са по-добри от мен

Актрисата Анджелина Джоли описа доста детайлности за своя бизнес и персонален живот. Тя театралничи за ноемврийския брой на списание Vogue и приказва намерено за новата си работа, децата, проблемите и бурния интервал след развода й с Брад Пит.

„ Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Да имам деца ме избави – и ме научи да бъда друга в този свят. Мисля, че щях да свърша по тъмен метод, в случай че не живеех за тях. Те са по-добри от мен, тъй като би трябвало децата ви да бъдат такива “, сподели тя пред Vogue.
                 

Актрисата живя 12 години с Брад Пит и имат шест деца – три осиновени и три биологични. Двамата взеха решение да се разведат през 2016 година, след което обществено отправяха обиди и обвинявания един към различен.
Те водят правосъдни каузи за настойничество над деца, както и за благосъстоятелност на винарна във Франция, и едвам неотдавна реализираха съглашение.

„ Все още се пробвам да се схвана, на 48 години. Предполагам, че съм в преход като персона. Не усещам, че през последните 10 години съм била изцяло себе си “, сподели Анджелина.

Тяи неотдавна започва своята фешън марка „ Atelier Jolie “.

„ Не желая да бъда огромен фешън дизайнер, желая да основа фешън къща за други хора, с цел да могат те да станат такива. Надявам се да трансформира доста аспекти от живота си и това е един от тях “, сподели актрисата.

Тя показа още, че желае марката й да въодушеви дамите да покажат по-нежната си страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР