Актрисата Амбър Хърд се оплакала, че бившият й съпруг Джони

...
Актрисата Амбър Хърд се оплакала, че бившият й съпруг Джони
Коментари Харесай

Джони Деп искал да изпише името на жена си с урина - slava.bg

Актрисата Амбър Хърд се оплакала, че някогашният й брачен партньор Джони Деп се опитал да изпише името й с урина по стените и по килима в дома им. Историята изплува по време на правосъдния развой по делото за клюка, заведено против нея от Деп, оповестява английският Mirror.

Думите на Хърд е предал очевидец – някогашният иконом на фамилията Бен Кинг. Актрисата му разказала, че мъжът й безогледно се изпикал първо пред къщата им, а по-късно и вътре, пробвайки се да изпише името й, до момента в който се разхождал напред-назад. Кинг обаче акцентира, че не е намерил следи от урина в дома. Той добавил, че постоянно е бивал очевидец на свадите на двойката и на това по какъв начин Амбър се мъчела да предизвика артиста. По думите му, тя била способна да изпразни две бутилки вино на вечер. Кинг съпоставя кавгите в фамилията с детски училищен кавги.

По-рано в съда беше показана фотография на заспалия Джони Деп с дънки, омазани със сладолед. Звездата от „ Карибски пирати “ твърди, че фотографията е направена от Хърд, с цел да го унизи. Той бил изтощен след 17-часов работен ден, ето за какво задремал незабелязано.

Деп подаде иск за 50 милиона $ против Хърд за публикация в таблоида The Sun, в която тя се афишира за жертва на домашно принуждение. Тогава и някогашната брачна половинка на артиста Ванеса Паради, и някогашната му избраница Уинона Райдър го опазиха, потвърждавайки, че той е миролюбив човек и не е кадърен на грубости. През февруари тази година в Мрежата изтече диалог, в който актрисата Амбър Хърд признава, че е посягала на мъжа си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР