Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илън Мъск неочаквано дадоха нов

...
Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илън Мъск неочаквано дадоха нов
Коментари Харесай

Амбър Хърд и Илън Мъск се събраха

Актрисата Амбър Хърд и предприемачът Илън Мъск ненадейно дадоха нов късмет на връзката си.

Двойката се раздели преди пет месеца, обяснявайки, че е запазила положителните си връзки. По-късно милиардерът излезе с изненадващо пояснение за случая, с което даде да се разбере, че тази разлъка може би е единствено краткотрайна.

“Независимо от това, че с Амбър се разделихме, ние сме към момента другари, оставаме близки и усещаме любов един към различен. Отношенията от разстояние, когато и двамата сътрудници имат съществени трудови отговорности, постоянно са сложни, само че кой знае какво ни чака в бъдеще”, съобщи тогава шефът на фирмите Tesla и Space X.

Двойката неколкократно е видяна да обядва дружно, като обяснението бе, че са просто другари. Преди броени дни обаче те се появиха на празненство на общ другар, където любовта посред им била повече от явна, а техни близки разкриват:

“Отново са дружно. Амбър си прекарва добре с Илън, а той желае да е с нея от самото начало. На нея ѝ пука за него и го мисли за необикновен. Имат доста общи ползи и тя го намира за доста образован и интересен”, заяви непосредствен на Мъск пред сп. Us Weekly.

Феновете на двойката се чудят дали двамата в действителност най-сетне ще се оженят, както бе декларирал бащата на актрисата. Факт е обаче, че Амбър и Илън към момента даже не са удостоверили, че още веднъж са дружно.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР