Активна гимнастика – шарени килимчета с кръстосани върху тях меки

...
Активна гимнастика – шарени килимчета с кръстосани върху тях меки
Коментари Харесай

За бебето с любов - идеи за подарък - II

Активна гимнастика – шарени килимчета с кръстосани върху тях меки пръчки, на които са закачени разнообразни играчки, огледалца и други Тази движимост е препоръчвана от педиатрите, тъй като спомага да се засилва детето, стремейки се да доближи до играчките. Стимулира се завъртането, изправянето и куп още действия присъщи за дребните човечета, които те би трябвало да усвоят. Освен това дейната гимнастика е лека и елементарно може да се носи на всички места, да вземем за пример на посетители. Така детето се усеща в позната за него конюнктура и си играе със личните играчки.

Преносима кошара – тя е сгъваема и елементарно се придвижва. Както от стая в стая, по този начин и когато тръгнете на отмора или на посетители с мъничето. Може да се употребява и за кошара за игра, в която да оставите към този момент по-голямото детенце да си играе с играчките, когато ви се постанова да свършите някоя работа. Ако желае, несъмнено, да стои в кошарка, тъй като има и малчугани, които са толква свободолюбиви, че не разрешават да бъдат ограничавани по никакъв метод.

Бебефон – към този момент има и такива с камера, на които освен чуваш, само че и виждаш отрочето си. Също доста потребна движимост, изключително в случаите, когато бебчо спи самичък в обособена стая. Така мама ще е доста по-спокойна.

Уред за готвене на храна – в магазините се оферират разнообразни модели на уреди за подготвяне на бебешка храна. В тях на пара се задушават зеленчуци, месо, риба, плодове. После се пасират и се получават чудесни домашни пюрета. Без консерванти. Във времето, когато все по-често приказваме за здравословното хранене на децата, това е незаменима движимост. Предимството на тези уреди е първо, че са пригодени да подготвят дребни количества храна, каквито изяжда детенцето, и второ някои от тях, имат таймери, който разрешават майката да остави уредът да готви самичък, а тя да си почине, да поиграе с бебчето или да излязат на разходка. Ще ви е признателна в случай че й подарите това облекчение.

Помпа за кърмене – една качествена и добра помпа икономисва много мъчителни моменти на младата майка. Затова в случай че сте решили да подарите това, апелирам ви, изберете първокласен модел. Не правете взаимни отстъпки. Също по този начин, с цел да се насочите към този подарък е добре да разберете дали в действителност майката счита да кърми, тъй като другояче би била много безполезна движимост.

Играчки – в случай че въпреки всичко сте решили да изберете играчки за мъничето, помислете за нещо сходно:

- Дървени – в последните години започнахме да осъзнаваме, че екологията не е отнесена просвета, която не ни касае и че се постанова всеки от нас да се замисли за отпечатъка, който оставя въху Земята. Затова изберете дървени играчки. В магазините има такова многообразие. Освен това те са и по-безопасни. Многократно бяха изнесени данни за токсични пластмаси, открити в някои детски играчки. Доверете се на изпитаното с годините дърво.

- Книжки – любовта на децата към книгите и четенето се възпитава от най-ранна възраст. За най-малките се оферират гумени книжки или такива от плат с разнообразни животни или истории. Както и по-оригиналните възглавнички-книжки. Варианти има доста. Няма да сбъркате в случай че заложите на подобен подарък.

- Плюшени – в случай че сте традиционалисти и решите, че е добре да подарите на мъничето играчка за гушкане, изберете такава от новите антиалергични материи.

Подарък за мама – не забравяйте и подарък за майката. Вярвайте ми това е жест, който тя ще запомни и оцени. Зарадвайте я с хубава книга (но не такава за развъждане на дете), диск с обичаната й група или с антистрес стратегии, на които звучат записани звуци от природата, аксесоар за коса (доста постоянно влиза в употреба), хубав шал, който с изключение на като украшение може да употребява и с цел да кърми дискретно на открито. Добра концепция е и да й предложите да отиде на коафьор или козметик, а вие да се ангажирате с гледането на детето пред салона.

Какъвто и подарък да изберете за бебчето и неговата майка най-важно е да е подарен с обич. В доста култури имат вяра, че задачата на дара е точно това – да придвижи положителната сила и мисъл към своя адресат.Продължава: За бебето с обич - хрумвания за подарък - I
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР