Активизиране на руската агентура у нас с цел политическа дестабилизация

...
Активизиране на руската агентура у нас с цел политическа дестабилизация
Коментари Харесай

Атанасов видя активизиране на руската агентура след убийството на Петров

Активизиране на съветската агентура у нас за политическа дестабилизация на страната видя водачът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов като разследване от разстрела на Алексей Петров.

Атанасов не конкретизира в какво се съдържа тази активизация.

Във фейсбук пост той прикани за привикване на Съвета по сигурността към Министерския ствет.

" След убийството на Алексей Петров се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната. Основна задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението. В тази връзка е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност ", написа съпредседателят на Демократична България.

Малко по-рано през днешния ден пък и от колегата на дясната коалиция - " Продължаваме промянята " - излязоха с позиция, в която се споделя, че имало " спекулации, зад които прозира желанието на президента да няма постоянно държавно управление, с цел да се върнат " служебните " схеми, недосегаеми поради контрола върху службите за сигурност ". Тя бе във връзка изявите на някогашния длъжностен министър Иван Демерджиев от през днешния ден, като Демерджиев направи внушението за тесни връзки сред съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков и починалият Алексей Петров. Петров бе посочен като проектант на настоящия кабинет.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР