Активизиране на работата на търговските аташета зад граница, подобряване на

...
Активизиране на работата на търговските аташета зад граница, подобряване на
Коментари Харесай

Министърът на икономиката Никола Стоянов стартира срещи и с работодателите


Активизиране на работата на комерсиалните аташета зад граница, възстановяване на изискванията за правене на бизнес в страната, задълбочаване на разговора сред страната и работодателите.

Това бяха главните тематики на срещата сред министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет и ръководителя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов. БТПП е откроила съществени проблеми, които фирмите срещат при пускане на бизнес в България, стана ясно по време на срещата. „ Това би трябвало да бъде описът с най-приоритетни задания за страната, с цел да бъдем конкурентни и атрактивни като капиталова дестинация “, акцентира Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет. Той поздрави Палатата и за напъните им за поощряване на българския износ и се ангажира, че ръководената от него институция ще спомага с всичко, което може. 

Председателят на БТПП изрази задоволеност, че на поста вижда човек, с който през годините са работили и който познава институцията. Той се ангажира специалистите на Палатата да вземат участие във всички начинания, които могат да подкрепят.

Съвместно с работодателите ще бъде изработен и обзор на подзаконовата нормативна уредба за понижаване на административната тежест за бизнеса. „ Искам да ви уверя, че за мен няма дребни и огромни проблеми. Вратата ми е отворена за всеки предприемач и съм подготвен оперативно да разискваме с работодателите всяка компликация, която срещат “, сподели още министър Стоянов, представен от пресцентъра на министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР