Активистката за климата Грета Тунберг реагира пламенно на опита на

...
Активистката за климата Грета Тунберг реагира пламенно на опита на
Коментари Харесай

Грета Тунберг изпържи Андрю Тейт в Туитър

Активистката за климата Грета Тунберг реагира енергично на опита на спорния инфлуенсър Андрю Тейт да се похвали с колите си.

Тейт, самоопределящ се като " треньор по триумф ", разгласява в Туитър своя фотография с автомобил.

Той се обърна непосредствено към Тунберг, като я означи и написа: " Моля, посочете имейл адреса си, с цел да мога да изпратя цялостен лист на сбирката ми от коли и съответните им големи излъчвания. "

Тунберг - която е известна с присъщия си праволинеен и прям жанр на говорене - отвърна на удара. Тя написа: " Да, апелирам, просветлете ме. " След това показа подправен имейл адрес, на който да се свържете с нея: " Включете JavaScript, с цел да видите предпазеното наличие. " (енергия на човек с дребен пенис@нямаш живот).

Наскоро Тейт оглави листата на най-търсените в Гугъл през 2022 година в категорията на въпросите " кой е... ". Той е деен в извънредно десните среди от години, само че тази година стартира да притегля вниманието на всеобщата аудитория.

Той притегля вниманието значително поради крайните си изявления: съпоставя дамите с имущество, разказва графично по какъв начин би нападнал жена, която го е обвинила в невярност, и твърди, че мъжете избират да се срещат с 18- и 19-годишни, а не с дами в средата на 20-те си години, тъй като по-младите дами ще са правили секс с по-малко мъже.

Много хора похвалиха Тунберг за отговора ѝ.

" Грета се включи със забавяне с доста мощна кандидатура за туит на годината ", написа един човек в Twitter.

" Прекрасно - Грета Тунберг просто без изпитание разруши Андрю Тейт ", написа различен консуматор на Twitter.

" В Швеция е зимно време, само че явно към момента е задоволително горещо, с цел да може Грета да нанесе сходно изгаряне! " - пошегува се трети.

Цяла сряда " Грета " беше трендинг в Twitter. /БГНЕС

Ню Йорк / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР