Активистът от движение Изправи се.БГ Тихомир Василев призова полицията от

...
Активистът от движение Изправи се.БГ Тихомир Василев призова полицията от
Коментари Харесай

Василев призова СДВР да покаже как с иззетия уред от протокола се вари ракия

Активистът от придвижване Изправи се.БГ Тихомир Василев прикани полицията от Столична дирекция на вътрешните работи да покаже на обществото по какъв начин с конфискувания апарат от протокола се вари ракия.

Припомняме, че по-рано от Столична дирекция на вътрешните работи излязоха на брифинг, с цел да оповестят, че домът на майката на Василев не е претърсван. А само трафопост в кв. Обеля е бил тестван по отношение на акция против незаконно пласиране на акцизни артикули. От Столична дирекция на вътрешните работи са безапелационни, че не е конфискуван котел за компоти или чушкопек, а котел за ракия.

" Призовавам на следващия ден на брифинг днешните полицаи от Столична дирекция на вътрешните работи да покажат на обществото по какъв начин с  конфискувания апарат от протокола се вари ракия ", написа във Facebook Тихомир Валериев.

" По този метод да стане ясно на обществото какви хора са на управителни позиции там! А и по този начин " експертизата " ще е очевидна и публично налична!
‼️🇧🇬Още повече ще продължи и серията им от смехотворни брифинги, в които чупят пръсти, увъртат, оправдават се и искрено лъжат!
Кой ви изпрати, за какво разпитвахте за мен и автомобил, който вероятно е мой?
Защо излъгахте че не сте влизали в жилището на родителите ми и в още три изби? Има очевидци и още веднъж настъпихте мотиката! Спешно оставки!
Извинения не желая от калинки. Само се махнете, тъй като петните елементарните почтени служители на реда ", написа още той.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР