Ако знаете тънкостите на най-вкусната рибена чорба, заповядайте другата неделя

...
Ако знаете тънкостите на най-вкусната рибена чорба, заповядайте другата неделя
Коментари Харесай

Избирай вкусно - в Бургас започва фест на рибената чорба

Ако знаете тънкостите на най-вкусната рибена супа, заповядайте другата неделя /11 септември/ в 12.00 часа пред Експо център " Флора ", когато особено жури ще присъди наградата „ Най-добра рибена супа “ по време на Фестивала на рибата и виното. В състезанието могат да се включат и заведения от града, чиито готвачи знаят една от най-добре защитаваните секрети по Черноморието ни – рецептата за най-вкусна рибена супа. Победителят в оспорваната конкуренция ще получи специфичен плакет, с който ще може да удостовери, че в заведението му се предлага най-страхотната рибена супа в Бургас през идната година.

Чорбата би трябвало да бъде сготвена в същия ден, като са нужни 4 порции. Журито ще оцени вкусови качества, съставки и изцяло усещане от рецептата и ястието. Гласуването ще бъде безусловно независимо, осъществено посредством така наречен „ кьорав тест “.

Публиката също ще може да гласоподава за най-хубава рибена супа посредством представителна извадка от гости на фестивала. За задачата е належащо да изпратите авансово поръчка за присъединяване на:[email protected]

Фестивалът на рибата и виното е с вход свободен, а специфични посетители тази година са именитата българска група " Контрол ", Митко Таралежков, " Акага ", Елица Тодорова, Йордан Марков, Коцето Калки, Мартина Табакова и други. Кулинарни демонстрации и надпревари, занимания за дребни и огромни, и доста изненади ви чакат на 9, 10 и 11 септември в Бургас. И всичко това, до момента в който пробвате пресни морски деликатеси, приготвени непосредствено пред посетителите от най-хубавите бургаски заведения, както и най-хубавите виновност от особено селектирани мазета от цялата страна.

За облекчение на посетителите заплащането във фестивалната зона ще бъде безкасово – ще може да се заплаща с всички типове дебитни и кредитни карти!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР