Ако Западът успее да унищожи Руската федерация и да установи

...
Ако Западът успее да унищожи Руската федерация и да установи
Коментари Харесай

Путин: Доставката на оръжие от НАТО за Украйна може да се смята за участие в конфликта

Ако Западът успее да унищожи Руската федерация и да откри надзор над нейните елементи, съветският народ може и да не се резервира – „ ще има московци, уралци и други “. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за телевизионния канал " Русия-1 " за предаването " Москва. Кремъл. Путин ", оповестява ТАСС. По думите му, спътниците на Съединени американски щати са се включили в битката против Руската федерация, а доставяйки оръжие, Западът става съизвършител в закононарушенията на Киев.
Доставката на оръжие от НАТО за Украйна може да се счита за присъединяване в спора, защото Алиансът не получава пари за това. Това значи, че и Западът става съизвършител в закононарушенията на Киев, сподели съветският президент Владимир Путин.

„ Те доставят на Украйна оръжия за десетки милиарди долари. И това е присъединяване в прочут смисъл. Защо? Защото това не е просто военно-техническо съдействие, те не получават пари за това? Те не получават пари! " - обърна внимание Путин, отговаряйки на въпросите на журналиста Павел Зарубин. Така, продължи Путин, " тези оръжия се трансферират едностранно, което значи до известна степен, най-малко индиректно, само че въпреки всичко съучастничество в закононарушенията, осъществени от режима в Киев, в това число обстрел на жилищни региони на Новорусия и Донецк ".
Ако Западът успее да унищожи Руската федерация и да откри надзор над нейните елементи, съветският народ може и да не се резервира. „ Ако тръгнем по този път, мисля, че ориста на доста нации в Русия и на първо място, несъмнено, на съветския народ може да се промени фрапантно, по съществен метод “, сподели Путин.  " Дори не знам дали такава етническа група като съветския народ може да оцелее във формата, в която съществува през днешния ден. Е, ще има московчани, уралци и по този начин нататък ", добави Путин. По думите му, тези проекти " са изложени на хартия ".
" Но всичко е там, всичко е написано, всичко е на хартия. И в този момент, когато опитите им да преправят света извънредно за себе си, след разпадането на Светския съюз, несъмнено, ние сме принудени да отговорим на това ", сподели Путин.

Според него единствената цел на Запада е да отстрани Русия в настоящия ѝ вид. „ Те имат една цел – да разрушат някогашния Съветски съюз и главната му част – Руската федерация “, сподели Путин.
Западът може единствено на части да одобри Русия в по този начин нареченото „ семейство на цивилизованите нации “, разделяйки страната на обособени елементи, счита съветският водач. „ И след това може би ще ни одобряват в по този начин нареченото семейство на цивилизованите нации, само че единствено поотделно, всяка част поотделно. Защо? За да разбутат тези елементи и да ги слагат под собствен надзор “, добави Путин.
Сателитите на Съединени американски щати се включиха в битката против Руската федерация, само че осъзнават егоизма на желанията на Вашингтон, заяви още съветският президент в изявлението за телевизионния канал " Россия-1 ". " И даже спътниците вземат участие в тази взаимна битка, само че все пак те добре осъзнават, че всичко, което вършат Щатите, дава отговор единствено на техните егоистични ползи. Често даже не дава отговор на ползите на техните по този начин наречени съдружници “, сподели Путин.
Според него в последна сметка ще надделее позицията на Руската федерация - битката за многополюсен свят, за почитание към всеки един на интернационалната сцена, за отчитане на ползите на всеки. „ Изобщо не се колебая “, приключи Путин.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
26 Фев 2023126 Фев 202314126 Фев 2023216126 Фев 2023340126 Фев 2023118126 Фев 2023180КоментариМожело.....26 Фев 2023 10:40ч.
Тя си е присъединяване. Пряко. Не разбирам за какво още има здрави мостове, летища и пътища сред Украйна и прилежащите страни. Защото оръжието идва оттова. Айде, разбирам за какво няма удари по " помощта " в натовски страни, но останалото?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тихомир Томов26 Фев 2023 10:46ч.
Веднага оставка на Демерджиев и сие. Как може военачалник да не схваща с какви се е обкръжил. отново мигранти към Чирпан и цялостна Старозагорска болница.......
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евгени Василев26 Фев 2023 10:42ч.
Не единствено това!Дори и мисълта, че ватниците би трябвало да се върнат назад, е директно присъединяване!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати евгени,26 Фев 2023 10:47ч.
грабвай шмайзера и огън против ватниците да ги връщаш назад
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати самоволка26 Фев 2023 10:50ч.
Готви се да вървиш на фронта да спасяваш западната идея като доброволец. Изобщо, всички прозападници ще паднат жертва на личните си цивилизационни желания. Ние, обичащите Русия, не сме ви длъжни с нищо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евгени Василев26 Фев 2023 11:04ч.
За разлика от Вас, в случай че реша мога да го направя, а Вие се криете зад никове и изливате комплексите си по форумите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати направи го, евгени,26 Фев 2023 11:11ч.
не се крий по форумите, а отивай да връщаш ватници
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евгени Василев26 Фев 2023 11:20ч.
Евгени, марш на фронта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тия до магазина26 Фев 2023 11:44ч.
Едвам стигат бастуните.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евгени Василев26 Фев 2023 11:52ч.
нямам бастун бе
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @Евгени Василев26 Фев 2023 12:17ч.
бракосъчетавам, не чакай и момент повече. тръгвай и не се връщай.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ники26 Фев 2023 12:28ч.
А не такива като Евгени не желаят да отидат на фронта,те желаят да пратят други да мрът.Ако можеха незабавно биха ни пратили,а такива като Евгени и оня с чука,дето счупи плочата на паметника,та такива като тях,тука да деребействат,да избиват несъгласните,да ги пращат на фронта принудително,да спят с дамите ви и в случай че се наложи,да избиват и горят хора,та даже и деца в името на демокрацията несъмнено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гена, заминавай!26 Фев 2023 13:03ч.
Там те чакат " Чебурашки " - те https://www.google.fr/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fnews.rambler.ru%2Fweapon%2F40026087-rabotu-donetskoy-rszo-cheburashka-pokazali-vo-vseh-podrobnostyah%2F&psig=AOvVaw0wXSTWg7nla9_BSRTZcIEg&ust=1677495618373000&source=images&cd=vfe&ved=0CA0QjRxqFwoTCLiilqeEs_0CFQAAAAAdAAAAABAD
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и така26 Фев 2023 13:15ч.
аз си сготвям бункера в планината косерви от фасул за отопление. Кът пристигна призовка от БГ бандеровците ще ме няма не ми се мре за Байденова америка и нейните транжендърски идей.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 13:22ч.
А миризливите кравари ще бъдат върнати във каменната епоха Йелоустоун е подготвен и чака за удари по него със нуклеарни ракети Така че и ти си пасажер към мрака и към пъкъла.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жълтопаветниците, националния съд не е единствено фигура на речта26 Фев 2023 13:26ч.
До един сте оцапани с всевъзможни Неправителствени организации. Съставянето на проскрипции няма да е мъчно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо26 Фев 2023 14:14ч.
Генчо, не си губи времето да драскаш тук бездарни текстове, а слагай каската, шмайзера и цървулите и тичешком да връщаш ватниците назад в Русия. Вземи със себе си и Ристю, гнома и това другото, дет беше там, но се върна, по какъв начин му викаха....нереза ли, шопара ли, забравих.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати топ 1026 Фев 2023 10:47ч.
Добре е, че самоуверено стартира да приказва за Новорусия. Значи, работи се по проект. Колкото повече Западът се ангажира, толкоз повече ще излизат от неразрешените (неконвенционални) съветски оръжия и зомбираният Запад ще изпада в ступор от непредвиденото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора26 Фев 2023 10:48ч.
Има един " тъничък " миг, който се пропуща от политиците ни. Чрез присъединяване на България в този спор под формата на предоставяне на оръжие се дава мотив за РФ на инвазия против България!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нека.26 Фев 2023 10:50ч.
Да идва и очисти земята ни от тая отровна либерастка мухъл. Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Аз съм " За " 26 Фев 2023 10:52ч.
И без това от дълго време не сме страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да!26 Фев 2023 11:11ч.
Да идват. Пак c цветя и самун със сол ще ги посрещнем.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма да сте живи26 Фев 2023 11:42ч.
Той Харков за 1 година Не може да вземе.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати значимото е вие да сте живи26 Фев 2023 11:53ч.
да го дочакате. Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...26 Фев 2023 11:59ч.
И аз съм " ЗА "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жълтопаветниците, да останете живи до националния съд, ей26 Фев 2023 13:30ч.
Няма да се бесити сами, чувате ли? Ще го организираме като хората.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ето за какво новото проатлантическо правителство26 Фев 2023 13:34ч.
ще изпрати в Украйна голямо количество оръжие и муниции. Колкото повече избити руснаци на фронта, толкоз по-малка заплаха за бъдещето на България. Хубаво е да се затворят в арестите най-ярките пропутински детайли в България. Можем да ги използваме за замяна против пленени украински бойци. Макар да се колебая, че руснаците ще проявят интерес към наште мекерета. Никой не обича предателите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати новото проатлантическо държавно управление се очертава26 Фев 2023 13:38ч.
да е от ден до пладне. Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати атлантиците, мешките и пексиметя стягайте.26 Фев 2023 13:39ч.
стига сте киснали по форумите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Атлантик26 Фев 2023 13:47ч.
Не се постанова да вървим на фронта. Засега. Време е обаче да си почистим къщичката от предатели. Прибалтийските републики и Полша понатрупаха опит в тази тенденция. Съдилищата в Люксембург и Страсбург също дадоха знак, че ще одобряват известни рационални ограничавания на обособени права, когато това е належащо за отбрана против външна заплаха от антидемократичен режим.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Атлантик26 Фев 2023 13:58ч.
В Конституцията и Европейска конвенция за правата на човека да вземем за пример няма спънка обществено изразената поддръжка за дейностите на Русия във войната в Украйна да бъде въведена като спънка за заемане на избрани длъжности в службите за сигурност, в образованието, в държавната администрация и други 200-300 гръмко уволнени путинисти ще бъдат едно положително начало на прочистването на България от канцерогенното путинско въздействие.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шако циганина26 Фев 2023 14:01ч.
атлантика го очаквам като топла крадена погача
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @Няма да сте живи26 Фев 2023 17:38ч.
До продажника, дето бърза да ни прати в гроба - за това ред няма. Може да си първи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Путин: Доставката на оръжие от НАТО за Украйна може да се счита за присъединяване в конфликта26 Фев 2023 11:05ч.
Сега ли се сети бе батка?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван26 Фев 2023 11:09ч.
Вече очевадно се вижда разликата сред България под егидата на Съюз на съветските социалистически републики и България под егидата на Европейски Съюз. Пак ръководят едни и същи, само че преди строяха, а в този момент крадат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Има няма и Путин изстреля нещо, дето и птичките го знаят!26 Фев 2023 11:22ч.
Естествено, че са участници. И това през цялото време. И за какво не, като се измяукват единствено някакви смешни митинги и предизвестия, а алените линии непрестанно се местят към безкрайността. И те си доставят и доставят, а на фронта съветски момчета се избиват между тях като пилци за непознати ползи! Абсурд!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk26 Фев 2023 11:38ч.
Сега битката на Путин против международния фашистки хедемонизъм, е доста по-сложна, от битката на Сталин през ВСВ. Затова СВО няма да свърши толкоз бързо, както се надява Западът. Ама, хайде самоуверено и безмозъчно на 101-вия далматински пакет наказания, до привършване на фантазиите, пък ще забележим кой по-напред ще се скъса!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател26 Фев 2023 16:14ч.
То в случай че е до последния украинец, отново добре. Но май ще се проточи до последния натовец...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пак плакало26 Фев 2023 11:41ч.
Джуджето, щели да му разпокъсат кочината, но от Украйна не излиза. Кагебистка сган.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати плаче джендърският запад и окраинските маьки26 Фев 2023 11:55ч.
а жужето почна да бъхти хубавичко и ускорява темпото
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Много просто!26 Фев 2023 11:53ч.
Някой въпреки всичко би трябвало да разгласи началото на ТСВ, а никой не желае да поеме отговорност за това! А войната е реалност и тя не стартира 2022, а доста по-рано!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone26 Фев 2023 11:57ч.
Жужо ноо ме нерви! Абе, човек, кво си седнал да търсиш юридически дефиниции на тва, кво е директно присъединяване, непряко присъединяване и тути кванти? Кого убеждаваш? Всички знаят, че е директно присъединяване и оръжие пращат, и наемници пращат и образоват хохлите, кво искаш още - да заловен Столтенберг на шаблон в Донбас? Хората ти споделят - свиваш незалежната в една десеткилометрова линия до пшеките и толкова! Там да ги хранят, обличат и обичат. Ще те разкарат, твоите хора, но не от Кремъл, а от фронта, поради тая отстъпчивост и никой няма да ти е отговорен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кот Леопольд26 Фев 2023 12:04ч.
Ребята, давайте жить заедно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отговорност26 Фев 2023 12:23ч.
Той Путин те нерви, но и ти преди да приказваш, би трябвало да си представиш следствията от нуклеарна бомбардировка до какво водят за страната и народа ти. Затова е казано: тежка е царската корона.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone26 Фев 2023 13:03ч.
Няма потребност от ЯО. Няма потребност и да разрушава инфраструктурата (вчера гледах фотоси от една топлоцентрала - изправи ми се косата). Има потребност да направи опитите за доставки безнадеждни. Има способи. От ракетите по мостове, депа и така нататък, до диверсионни групи. В края на краищата имат сумати военни учебни заведения, академии и не знам какво още. Хохлите почват да се оглеждат за Приднестровието - там е най-големият склад за руско оръжие и муниции. Утре ще го прилапат, а Жужо отново ще се жалва - " видяхте ли ги ". Трябва да се работи бързо и не отходя от кассы. Надо бить аккуратно, само че сильно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone26 Фев 2023 13:16ч.
По-горе написах за удари по мостовете. Преди половин година един боен коментатор се изцепи, " Ама като ги разрушим, след това ние ще ги възвръщаме ", сиреч животът на бойците е по-евтин! Той не приказва току-тъй - тва е манталитетът на парккетните и сватбените генерали, той приказва от тяхно име. Същите тия генерали, дето посредством подставени лица се набълбукаха с вили и жилища в Кипър, Гърция, Италия, Франция и Испания. Че и унас. И Жужо ги търпи! Още Фьодор Михайлович е писал за страшния съветски протест. Военкорите Сладков, Поддубний, Подоляка пишат ли пишат за провалено доставяне с муниции - по какъв начин стават тези неща? Можем ли да си представим, че при други Сталин това е било допустимо. Да, имало е опити, само че след това диалогът е бил къс. Сега си веят перчемите, а хората на фронта гинат - естествените мужици, а не гевезетата от Москва, Петербург или Новосибирск.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гюро26 Фев 2023 12:11ч.
Може да се счита, но може и да не се счита? Щом до момента не им е запалил дирниците, какво да считаме ние?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самата истина26 Фев 2023 12:19ч.
Не всеки може да си разреши да приказва намерено по този метод, нали? Егоистичните ползи се виждат в следствията на демократизация в Ирак Афганистан Либия Сирия България, даже и в Турция.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати светлочервен мустафа радев26 Фев 2023 12:52ч.
Нашите подозрения са, че на процедура се приготвя законовата база за изпращане на български военни за присъединяване във въоръжения спор в Украйна. Повод за такива подозрения дават изявления на висши военни от НАТО, че започващата да се усеща липса на жива мощ от украинска страна ще бъде обезщетено с такава от Полша, Румъния и България. Така стъпка след стъпка, започвайки от гласуването в Народното събрание на решение за военна и техническа помощ за Украйна, нашата Родина е въвличана в спор, който е противоположен в народен, цивилизационен, исторически, морално-духовен и впрочем проект на същността на България като страна-майка на Славяно-Православната Кирилска цивилизация. В ставащото в Украйна, без значение от каквито и да е условия, Отечеството ни не би трябвало да взе участие по никакъв различен метод с изключение на като Брод за мир.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ще ни затрият тия мръсни тарикати26 Фев 2023 13:03ч.
Първо, да обезпечат връщането на всички българи, напуснали страната и живеещи на открито, назад в нея. (В противоположен случай таман българите ще са прецакани поради това, че принадлежат на родината си.) Ако не го създадат, второ, да съберат доброволци от многочислените русофоби и атлантици и да изпратят тях, тъй като ще са високомотивирани. Трето, в случай че посочените лица се изхитрят и не пожелаят да отидат, да дават опция на русофилите да се изнесат от България към Русия и - откакто по този начин и по този начин ще бъдат пожертвани не по волята им и за непознати ползи - най-малко да отидат да водят война за Русия, а не за сатанистите. И чак тогава да подписват смъртната присъда на отечеството ни в името на ползите на американските псевдотранскорпорации и облаги.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ремикс26 Фев 2023 12:55ч.
Преди няколко месеца един " Кинжал " изтрещя по базата за подготовка на наемници в Яворово. Няколко стотин западни дебила и укри отпътуваха в един момент при Бандера. Случката имаше отрезвителен резултат на Запад, само че с много малко деяние. Време е такива случки да станат всекидневие.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не е преди няколко месеца,26 Фев 2023 15:58ч.
а преди близо година. Но, оттогава нещо не калибрират доста. Абе, става нещо в този Кремъл, но ние ще сме последните, които ще разберем. Вацев още преди два месеца сподели, че Русия е в предреволюционна обстановка. Мисля, че е прав, тъй като от ден на ден са индикациите за проблеми с елита в Кремъл.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Протестна декларация–призив срещу включване на България във военния спор в Украйна26 Фев 2023 12:55ч.
Протестна декларация–призив срещу включване на България във военния спор в Украйна https://pogled.info/bulgarski/protestna-deklaratsiya-priziv-protiv-vklyuchvane-na-balgariya-vav-voenniya-konflikt-v-ukraina.152823
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коджачоджук26 Фев 2023 12:55ч.
Путине.. Путине.... Доставки на оръжие не са материални неща за присъединяване в спор, ами напроти.. Морална поддръжка за съветския народ и стотици други нации в Раша, които да отхвърлят ватнишките неценности и прегърнат Великата Западна Правда... Не гледаш ли Блумгърг, бе пройдоха???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати едно момиче рече:26 Фев 2023 13:09ч.
Не се изнервяйте, момчета! Голямо самообладание има този Путин, брей! Нали би трябвало да се получи резултата от глобите, които тъпите западняци постановат на самите себе си. А по тази причина е нужно време и самообладание. Масовите митинги към този момент са факт. Ще се смъкват държавни управления. Идва многополюсният свят и всичко с помощта на търпението на Путин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати немците обсипаха с цветя съветския танк26 Фев 2023 13:14ч.
Уважаеми Гласове, берлинчани се оказаха на висотата на историческия миг - отразете го: https://rusvesna.su/news/1677401743
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Проф. Нако Стефанов26 Фев 2023 13:18ч.
НЕ НА ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В УКРАИНСКИЯ КОНФЛИКТ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЗОНА НА МИРА!!! Българския Национален съвет за мир
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гюро26 Фев 2023 13:28ч.
Абе първо да влезем в еврозоната, пък след това ще забележим. Еврозоната е за богатите или за простаците. Ние сме най-бедните, значи не сме богати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дано да сте живи до26 Фев 2023 13:20ч.
Година - две да видите новата 1989 година За Матушката си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Molon labe.26 Фев 2023 13:27ч.
Да забележим.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стар козяшки калъф, с фиктивен набор 198926 Фев 2023 13:30ч.
Със сигурност - като високомотивиран млад и витален фоб - тебе първо ще изпратят на фронта, а там, на передовой, междинната дълготрайност на живота е 4 часа. А след това, като те върнат в ковчег, ще ти прескачаме натрупа, тъй като ще помним по какъв начин и в какво си се клел.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма такава ве.оятност26 Фев 2023 13:34ч.
Това, което ви чака е фалименго на Матушката до година две. Дано изкарате толкоз с цел да го видите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и така26 Фев 2023 13:43ч.
Клетва принудително не клетва та и тези който са имали наложителна работа ще ти я кажат. Никой не те е питал дали искаш да служиш или това или затвор.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати R-modality - never/no time26 Фев 2023 13:44ч.
Не е въпрос въобще на възможност, в случай че ме ядосаш и те прицели желанието ми. Който не е от света, няма къде да отива, еднодневко недъгава.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 13:35ч.
а пък Музикантите на Пригожин си правят работата безшумно качествено. Командирът на " Вагнер " описа кои са бойците, унищожени в южната част на Артьомовск (+ ВИДЕО) Телата и документите на украинските военнослужещи се събират от специфична група за евакуация в състава на Вагнер. Един от идващите открити мъртви е Дмитрий Лебухов, боец от 63-та обособена механизирана бригада, дислоцирана в Лвовска област. Докато изследваха тялото, бойците от групата Вагнер откриха десни екстремистки знаци и доказателства за участник във военния церемониал в Киев през 2021 година, отдаден на 30-ата годишнина от независимостта на Украйна. В събитията тогава участваха повече от 4000 военнослужещи от въоръжените сили на Украйна, както и задгранични войски, в това число от страни от НАТО.rusvesna.su
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 13:41ч.
Германците знаят какво е да зубиш война и до какви човешки тагедии носи тя.И за разлика от своето профашистко държавно управление Германският народ се подвигна през вчерашния ден за прекъсване на доставките на оръжие и започване на мирни договаряния. Руското посолство разяснява акцията с цветя край авариралия съветски танк в Берлин. Германците доста ясно са се изказали за спокойно споразумяване на украинския спор, показаха от съветското посланичество. Руското посолство в Берлин благодари на германците, пристигнали с цветя на подплатения съветски танк, донесен от украински деятели. Дипломатите означават, че това демонстрира на всички, че украинската провокация пред стените на съветското посланичество не среща разбирането, поддръжката и съчувствието на немските жители. Царград тв
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 13:48ч.
А тук Александър Ходаковски прави разбор на военната интервенция за нейните неточности и за какво Русия ще победи във последна сметка Сега сме на нов стадий “: Ходаковски за заключенията от първата година на NWO И до момента в частни диалози се разгарят полемики за първите стъпки, повдигат се въпроси - кой е формирал визията за капацитета на врага и неговата подготвеност за опозиция, за положението на украинското общество и неговата преданост към Русия, и по този начин нататък... Разбира се, всички питащи са уверени, че Върховният е бил неправилно осведомен и се чудят: ще дава отговор ли някой за това? Но всеки внимателно подминава момента: а в случай че се осведоми по-пълно и по-обективно, какво следва? Отказвам? Нямаше такава опция. И за какво тогава и ние като нашите врагове да не свържем Великата отечествена война със съветско-финландската война и с пакта Рибентроп-Молотов? Да кажем, че сами си навлечем фашизма, тъй като взехме неверни решения... Но в реалност не беше по този начин? Фашизмът се обрисуваше като опасност самичък по себе си като обективно и неизбежно зло и ние вземахме решения, пробвайки се да подобрим позицията си преди неизбежния конфликт с това зло. rusvesna.su
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 13:53ч.
Е то е ясно че против Русия водят война цялото НАТО и целият скверен запад,който знае че неговата демократично фашистка система е обречена и по тази причина се бори за нея със последни сили. Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Русия Дмитрий Медведев счита, че след 80-ата годишнина от успеха в Сталинградската борба историята се повтаря и Русия още веднъж се изправя против империя от разнообразни врагове. Това той написа в публикацията „ Годината на защитата на отечеството “ за списание „ Национална защита “, оповестена в събота. „ Година след началото на специфичната военна интервенция, през февруари 2023 година отбелязахме още една доста значима дата от нашата история. 80-годишнината от успеха на руския народ в Сталинградската борба - главната борба на ХХ век, след която окончателното проваляне на нацистките армии стана неизбежно. Историята се повтаря. Отново се сблъскваме с съвсем цяла империя от разнообразни врагове: украински и европейски неофашисти, Съединени американски щати, други англосаксонци и техните васали (около петдесет държави) “, сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руска федерация. Освен това Дмитрий Медведев сподели, че съперниците си слагат задачата да изтрият Русия от лицето на земята, само че няма да съумеят. „ Ние сме по-силни и в този момент това също е явно. А прословутия „ западен свят ” е единствено дребна част от международната общественост, почти 15% от международното население. Богати, изтощени, само че малцинство “, добави заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация. rusfact.ru
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк26 Фев 2023 14:03ч.
А Русия разбра едно нещо сигурно,че тази военна интервенция трябваше да стартира доста по рано. Аргументите, че Русия не е била подготвена, не са нищо повече от опити да се оправдаят политическите неточности и недалновидността на съветското управление, съчетани с дълготрайно отвращение за смяна на предходния политически и стопански курс, отвращение да се откажат от опитите с всички правди или посредством неправди да се интегрира в западния свят. Изминалата година сподели, че Русия през 2022 година не беше доста подготвена за началото на войната. Мобилизацията беше оповестена едвам за 8-ия месец и не протече доста безпрепятствено, с голям брой дефекти, които бяха отстранени в придвижване, което още веднъж беше прието от самия президент. Цялата интервенция се оказа зле готова, доста неща не бяха премислени, имаше явни неуспехи с доставките, производството на локални БПЛА, имаше дефицит на съоръжение и доста други. В същото време самата Украйна се готви за тази война 8 години, от целия западен свят. Те изпомпваха оръжия, образоваха, образоваха, доставяха, оборудваха, финансираха, построиха най-мощните укрепени региони в Донбас. Ако Русия беше почнала тази интервенция по-рано, нямаше да има такива загуби нито от съветска, нито от украинска страна, където умират освен уверени нацисти и фашисти, само че и хора, които не по своя воля попадат във воденичните камъни на войната. През есента на 2014 година, когато бяха подписани първите Мински съглашения, въоръжените сили на Украйна бяха на ръба на провалянето, просто не остана нищо от боеспособните елементи. През септември Мариупол беше изцяло зарязан от украинските войски, беше допустимо да се влезе в него с една командирска рота, единствено с цел да се слагат блокади на входа на града. От 100-150 хиляди украински бойци, починали в тази война, мнозина също биха били живи. И не всички са били нацисти и фашисти. Много от тях към момента ходеха на учебно заведение през 2014 година и в никакъв случай нямаше да станат нацисти, в случай че Русия беше почнала специфичната интервенция по-рано. И в случай че още през 70-те години не беше взет курс към доближаване със Запада, курс към доближаване, разведряване, помирение със Съединени американски щати, които в действителност се оказаха профашистка страна по природа, в случай че вместо това Съюз на съветските социалистически републики се сближаваше с Китай и Индия, в случай че руското управление имаше мъдростта да избере вярната посока на развиване, откакто видя фашизма, който дебне и чака в недрата на западната демократична народна власт, а не беше прекомерно мъчно да се види това, имаше задоволително знаци, просто трябваше да се вгледате деликатно - тогава доста през днешния ден можеше да бъде изцяло друго. И може би въпреки всичко ще чуем от самия президент, че по-рано е било належащо да се промени статута на специфичната интервенция, по-рано е било належащо да се разгласи втора вълна на готовност, по-рано е било належащо да се разрушат мостовете през Днепър, по-рано е било належащо необходимо да се признае Украйна за терористична страна, да се скъсат дипломатическите връзки с нацистките режими и спонсорите на тероризма и нещо сходно. Засега всичко върви натам, че ще би трябвало нееднократно да заявяваме, че прекомерно късно сме почнали това, което е трябвало да стартира по-рано...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Виктор26 Фев 2023 14:08ч.
Владимир Владимирович, имам следното предложение, за смяна на думи в съветският език, а както следва: Думата " Шайбу " да бъде сменена с думата " Шайгу " и думата " Клюшки " да бъде сменена с думата " Герас ", (на български стик и шайба)! Така идните генерации играчи по хокей на лед на Русийската Педерация, ще бъдат стимулирани да удрят по крепко, когато играят хокей, с визуализираната ненавист против шперплатовият маршал Сергея Кожогедович Шайгу, и чугуненият дебил Герасимов! Моля моето предложение да бъде гласувано в Гос.Думата, и Захарова да го оповести пред всички жители на Российската Педерация!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 26 Фев 2023 16:03ч.
Жужко няма доста потребни ходове и по тази причина само сипе закани всеки ден...целта е за броене на рашистките дебили отвън Рашистка Фашагия и сближение на нещастните колхозници в РФ, които би трябвало да умират, защитавайки Жужковия живот (в момента, в който войната спре, на Жужко ще му се изиска сметка за човешките загуби).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Путя26 Фев 2023 16:46ч.
Няма да е жив до края на годината.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо26 Фев 2023 17:20ч.
Оли, ти това нещо го писа преди 7-8 месеца, към този момент сме 2023. ;))))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати жалка работа, американска... отивайте да хапнете малко пържени щурци за следобедна закуска26 Фев 2023 17:16ч.
Лудите необразовани тролетарии от Козяк 16 използваха отсъствието на отличниците, с цел да могат отново да налазят тематиката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хахаха26 Фев 2023 18:58ч.
Вова, удри!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023123007 Фев 2023173926 Фев 2023410418 Фев 20231284
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР