Ако за дамската мода, лятото е единствения сезон, който се

...
Ако за дамската мода, лятото е единствения сезон, който се
Коментари Харесай

Модни тенденции мъжка мода пролет-лято 2021

Ако за дамската мода, лятото е единствения сезон, който се чака с неспокойствие, то при мъжете нещата наподобяват много по-различно. Мъжката мода постоянно е била на назад във времето, само че пък несъмнено се вижда в случай че един мъж е облечен стилно и съгласно обстановката. С какво ще изненада във връзка с мъжкия дрешник сезон пролет-лято 2021? Нека да научим дружно последните фешън трендове мъжка мода пролет-лято 2021.

Мъжката мода за 2021 година дава обещание да бъде цялостна с изненади, като се стартира още от цветовете, препоръчани като съвременни нюанси в новите пролетни-летни сбирки на топ мъжките марки. Понякога крещящи цветове, различен път смекчени, всички обаче са насочени по този начин, че да внесат глътка прохлада в дрешника през топлите сезони, което да ни накара да забравим за нула време тъмните тонове, на които обичахме да залагаме през последната година.

Това бяха предложенията от Vogue за цветовете. Какво обаче се случи на стилните сцени, които подсказаха идващите трендове за мъжка мода сезон пролет-лято. Военното начало остава правилен покровител на мъжката мода, чиито емблематични кодове постоянно се отдалечават от емблематичния камуфлаж. Така и той лято ще бъде прекрояван във всичките вероятни артистични „ уклони “.

 мъжка мода пролет-лято 2021

Дизайнерите  като че ли претърпяват моментна осъзнаване на предишното. Изкуството на пачуърка (кръпката) се завръща, движено от наклонността за преработване и преправка на материята. Модата също става еко и всеки нов сезон ни го припомня.

 пролет-лято 2021-мъжка мода

След дискретното минало лято, флоралната наклонност безусловно експлодира през новия сезон. Повече или по-малко фигуративни и цветни щампи с диви и облагородени цветя, това лято няма да останат незабелязани и върху мъжките облекла.

 Тенденции мъжка мода пролет-лято 2021

Етнически препратки, обичайни усещания, атмосфера  като на пощенски картички … най-малкото, което можем да кажем, е, че претекстовете на лятото ще бъдат една покана за пътешестване и шерване – това, което предходната година ни взе, ще се опитаме да си го върнем и посредством модата. Модни трендове 2021 показват много разнообразни въздействия, които се свързват в една пъстра картина.

Късите панталони за лятото ще са дълги, необятни, съвсем под коляното. Това е огромната провокация от страна на дизайнерите. Някои избират, посредством нещо толкоз прозаично като летния пай панталон, да скандализират, правейки кройката да прилича кюлоти – даже на пола-панталон.

 мъжка мода 2021

 мъжка мода 2021 трендове

 мода сезон пролет-лято 2021

 мъжка мода сезон 2021

 

Снимки:  

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР